Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu fırsat kaçmaz! Hyundai 10 Ekim - 4 Kasım 2012 tarihleri arasında Türkiye çapında çok büyük bir süprizle karşınızda olacak. Bu heyecana tanık olmak için bizi takip etmeye devam edin!

kızlar FA yı çözdüm..her 15 dk.da bir hediye veriyor..her 15.dk da 100.olan kişiye...kimse yarışmasa tek başınıza oynasanız 15 dk.içinde 100 kere yarışmayı bitiremezsiniz o yüzden çoklu oynamak gerekiyor ki denk gelsin birimizden birimize...kazanıp kazanmadığınızıda kazananlardan takip edin oraya düşüyor kaçırınca devam etmenize gerek yok..

yaaa ben neden kazanamiyoru bi tane %50 alabildim hep takiliyohangi tarayicidan oynadiniz hanimlar

bitmiş sanırım cifler. bu arada bi kaç kişi gitmiş migrosa şifreler hatalıymış

Son düzenleme:
kızlar bıraz once migrostan geldım.ama elim bos dondum.sıfre hatalı kasadakı kız ılk once beceremedı sıfreyı 3 kere gırdı.sonrada hatalı dedı.ya 3 kere gırdıgı ıcın bılmıyorum artık.sonra bır baska bır calısan geldı bılgısayar gıbı bısı varya mıgrosta burdan ılk once sıfrelerı gırmemeız lazım dedi.sansımada format atılardı aksama gelın ıstersenız dedı.alamadım yanı anlacagınız.bırde kac gr onu bılemedıler.

Hayallerinizi süsleyen telefon, dizide gördüğünüz o ayakkabı hepsiburada.com‘da! 8-10 Ekim tarihleri arasında yapacağınız alışverişler, 100 TL’ye varan hediye çeki kazandırıyor!

Hepsiburada.com

canım şifreleri önce kiosktan gireceksin öyle söylüyordu oyunda.

fa oyununda gözlerim şaşı oldu yok çıkmıyor arkadaş bıraktım artık oynamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…