Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar glisste ilk haftanın kazananlarının ödülleri geldimi bende kazmıştım galiba

al bendende o kadar şimdi geldim bende eliim bomboş döndüm

arkadaşlar pizza kodu cok olup kullanmayan varsa bana bitanecik verebilirmi acil hemen sipariş verecem banada cıkarsa bende size veririm şifrelerden

aynen canım musteri hizmetlerini aradılar.cok ılgılendıler saolsunlar yarın gelin ısterseniz biz halledicez dediler.

arkadaşlar pizza kodu cok olup kullanmayan varsa bana bitanecik verebilirmi acil hemen sipariş verecem banada cıkarsa bende size veririm şifrelerden.yada vip dükkan 10 tl çekle takas isteyen varsa

cif oynuyorum 2 kez %50 çıktı ama çıktıktan sınra ne tebrikler ne ad soyad ne kod hiç bişey göstermiyor..sadece çarkıfeleği çevirdim okadar başka bişey çıkmıyor

kızlar fa burdan birine mi gitti az önce ...çeyrekte yine başlayalım oynamaya

kimseye gittiği yok canım.ben saat 6 dan beri kazananları kontrol ediyorum hep aynı kişi en sonda duruyor.o kişiden sonra kazanan yok tam 1 saat oldu
bence 15 dkda falan değil.sende bak kontrol et en son kişiye bak ondan sonra oynamaya başla ara sıra kazananlara bak değişmişmi diye göreceksin 15 dkda değişmediğini

canım dün baya takip ettim her 15 da gitti birine bugün millet cif oynadığı için 15 dakikada 100 kişi dolmayınca kimse kazanamadı o yüzden çok kişi aynı anda oynamamız gerekiyor

6 saat değil o mehpare 2-3 gündür orda

migrosa gittim ,elimdeki tüm şifreleri kioska girdim, hatalı şifre diyor.
zaten şifreyi verseydi bile mağazada naturels çeşidinden yoktu

canım dün baya takip ettim her 15 da gitti birine bugün millet cif oynadığı için 15 dakikada 100 kişi dolmayınca kimse kazanamadı o yüzden çok kişi aynı anda oynamamız gerekiyor
evet olabilir çok kişi oynamak gerekiyor.
6 saat değil o mehpare 2-3 gündür orda
hayır canım ben ondan bahsetmiyorum bak ben saat 6 da başlafım takip ediyorum saat 7 buçuk ve en son kazanan kişinin altına yenisi eklenmedi
arkadaş 15 dkda bir kazanılıyor diyorya o yüzden bir buçuk saat oldu ama hala kazanan yok dedim.

migrosa gittim ,elimdeki tüm şifreleri kioska girdim, hatalı şifre diyor.
zaten şifreyi verseydi bile mağazada naturels çeşidinden yoktu

ya bu cif iyice benim içime kurt düşürdü:26:
kadınlar ne istere yazılan bütün sorular silinmiş
böyle bir uygulamaları yoksa cevap versinler onuda yapmıyorlar
cifle ilgili bütün yorumları silmişler

ciften 2 tnae yuzde 50 kazandım ama almıycam şifre verebilirim

şu pizza yarışması nasıllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

mehpare listenin başında sonuna bakacan canım yeni kazananlar oraya düşüyor

mesaj alınmıştır
Domino's Pizza | Dünya'nın En Büyük Evlere Pizza Servis Zinciri linke tıkla bilgilerini doldur ertesi gün kazanırsan mail geliyormuş.

ben kazananları göremiyorum ama mailde gelmedi demekki kazanamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…