- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
kızlar glisste ilk haftanın kazananlarının ödülleri geldimi bende kazmıştım galiba
Kızlar şimdi migrostan geliyorum cif hediyeleri için. Ne kasiyerlerin ne müşteri hizmetlerinin böyle bir kampanyadan haberleri yok. Kasiyer kız olmuyor deyip yolluyordu beni. Bende inat ettim müşteri hizmetlerindeki kıza anlattım tek tek. Tam o sırada şansıma bir kişi daha geldi cifleri alabilmek için. Kadın money clubu aradı. Money club kart numaralarımızı, cif şifrelerimizi ve telefon numaralarımızı verdik. Sizi arayacaklar daha sonra deyip gönderdiler. Yani ellerim bomboş :) Cif böyle bir kampanya yaparken moneycluba ve migrosa haber vermeyi unutmuş sanırım:)
Kızlar şimdi migrostan geliyorum cif hediyeleri için. Ne kasiyerlerin ne müşteri hizmetlerinin böyle bir kampanyadan haberleri yok. Kasiyer kız olmuyor deyip yolluyordu beni. Bende inat ettim müşteri hizmetlerindeki kıza anlattım tek tek. Tam o sırada şansıma bir kişi daha geldi cifleri alabilmek için. Kadın money clubu aradı. Money club kart numaralarımızı, cif şifrelerimizi ve telefon numaralarımızı verdik. Sizi arayacaklar daha sonra deyip gönderdiler. Yani ellerim bomboş :) Cif böyle bir kampanya yaparken moneycluba ve migrosa haber vermeyi unutmuş sanırım:)
kızlar fa burdan birine mi gitti az önce ...çeyrekte yine başlayalım oynamaya
kimseye gittiği yok canım.ben saat 6 dan beri kazananları kontrol ediyorum hep aynı kişi en sonda duruyor.o kişiden sonra kazanan yok tam 1 saat oldu
bence 15 dkda falan değil.sende bak kontrol et en son kişiye bak ondan sonra oynamaya başla ara sıra kazananlara bak değişmişmi diye göreceksin 15 dkda değişmediğini
kimseye gittiği yok canım.ben saat 6 dan beri kazananları kontrol ediyorum hep aynı kişi en sonda duruyor.o kişiden sonra kazanan yok tam 1 saat oldu
bence 15 dkda falan değil.sende bak kontrol et en son kişiye bak ondan sonra oynamaya başla ara sıra kazananlara bak değişmişmi diye göreceksin 15 dkda değişmediğini
mehpare listenin başında sonuna bakacan canım yeni kazananlar oraya düşüyor6 saat değil o mehpare 2-3 gündür orda
evet olabilir çok kişi oynamak gerekiyor.canım dün baya takip ettim her 15 da gitti birine bugün millet cif oynadığı için 15 dakikada 100 kişi dolmayınca kimse kazanamadı o yüzden çok kişi aynı anda oynamamız gerekiyor
hayır canım ben ondan bahsetmiyorum bak ben saat 6 da başlafım takip ediyorum saat 7 buçuk ve en son kazanan kişinin altına yenisi eklenmedi6 saat değil o mehpare 2-3 gündür orda
migrosa gittim ,elimdeki tüm şifreleri kioska girdim, hatalı şifre diyor.
zaten şifreyi verseydi bile mağazada naturels çeşidinden yoktu
ciften 2 tnae yuzde 50 kazandım ama almıycam şifre verebilirim
şu pizza yarışması nasıllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ciften 2 tnae yuzde 50 kazandım ama almıycam şifre verebilirim
şu pizza yarışması nasıllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
mehpare listenin başında sonuna bakacan canım yeni kazananlar oraya düşüyor
evet olabilir çok kişi oynamak gerekiyor.
hayır canım ben ondan bahsetmiyorum bak ben saat 6 da başlafım takip ediyorum saat 7 buçuk ve en son kazanan kişinin altına yenisi eklenmedi
arkadaş 15 dkda bir kazanılıyor diyorya o yüzden bir buçuk saat oldu ama hala kazanan yok dedim.
Domino's Pizza | Dünya'nın En Büyük Evlere Pizza Servis Zinciri linke tıkla bilgilerini doldur ertesi gün kazanırsan mail geliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?