Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Çok teşekkür ederim canım sayende kazandım.

fa yi 40 dk dir oynuyorum cikmadi cigdem bilmemne listenin sonnda degismedi gitti hadi sizde gelin

yüzde 50 indirim kazandım ciften ama sanırım vermiyorlar migrosta of şansızım işte yaaaaaaa

kızlarr cif kampanyası gerçekten varmış fakat ilk gün olduğu için bu sorunlar yaşanıyomuş. yarına düzelir bence. çnkü danışmadaki görevli böyle bir kampanyanın olduğunu söyledi.

şu türkiyenin çikolata gofretinden bir şey anlamadım kızlar ısırmıyor gofreti benim kadın ya çıldırcam

peki kızlar ayrı ayrı facelerden indirim kazandım migrosa gittiğimde tek money clup kartamı bütün kodları yüklicem:26:

kızlar omoda 9 puanım eksik hala bulamadım ne yapacağımı.aşağıdakileri yaptım yardım edermisiniz lütfen ne eksik
Kulübümüze HER GÜN gerçekleştirdiğiniz ziyaret sadece O GÜNE ÖZEL olmak üzere size 30 PuanOMO kazandırır30
PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN bir makalenin altına yazdığınız yorumlar size 3 PuanOMO kazandırır. Bu durum AYNI GÜN İÇERİSİNDE EN FAZLA 3 kez tekrarlanabilir.9
Laf aramızda bölümünde açtığınız başlıklar veya yazdığınız yazılar size 7 PuanOMO kazandırır. Bu durum AYNI GÜN İÇERİSİNDE en fazla 3 kere tekrarlanabilir.21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…