kızlar omoda 9 puanım eksik hala bulamadım ne yapacağımı.aşağıdakileri yaptım yardım edermisiniz lütfen ne eksik
Kulübümüze HER GÜN gerçekleştirdiğiniz ziyaret sadece O GÜNE ÖZEL olmak üzere size 30 PuanOMO kazandırır30
PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN bir makalenin altına yazdığınız yorumlar size 3 PuanOMO kazandırır. Bu durum AYNI GÜN İÇERİSİNDE EN FAZLA 3 kez tekrarlanabilir.9
Laf aramızda bölümünde açtığınız başlıklar veya yazdığınız yazılar size 7 PuanOMO kazandırır. Bu durum AYNI GÜN İÇERİSİNDE en fazla 3 kere tekrarlanabilir.21
omo linki verirmisiniz
kızlar buldum omodaki sorunumu.cumartesi gecesi 901 yapmıştıkya.910 a tamamlamamışım ben.şuan 9 puanım eksik.devam etmelimiyim sizce
arkadaşlardan edindiğim tecrübelere dayanarak devam etmemelisin cnm...artık yetişemezsin geride kaldığın için...
canım ilkkez mi başlayacksın.eğer öyleyse olmaz.başladığından itibaren düzenli girmen ve puan toplaman gerekiyodu.geç kaldın yani.
Facebook'ta Omo Kadınlar Kulübü | Facebook
canım ilkkez mi başlayacksın.eğer öyleyse olmaz.başladığından itibaren düzenli girmen ve puan toplaman gerekiyodu.geç kaldın yani.
Facebook'ta Omo Kadınlar Kulübü | Facebook
canm ben ilk haftada kazanmistim gelemedi bana :26:
peki camlicasi gelen varmi bana gelmedideeee
,hiç bişey anlmaadım ülker çikolatalı gofretin oyunundan m oynuyom çekiliş haklarım gözükmuyor
aynen ya bende bişey anlamadımhiç bişey anlmaadım ülker çikolatalı gofretin oyunundan m oynuyom çekiliş haklarım gözükmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?