Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar günaydın herkese bolllll kazançlı bir gün diliyorum, dün hipp mamadan paketlerimiz geldi 3 adresten doldurmuştuk hepsi geldi,bir kutu elmalı bebek bisküvisi bir kutu armut püresi bir kutu meyveli prinçli püre , 4 tane rezene ve karışık bitki çayından oluşan paket .. bebek sütü falan yoktu içinde bu hoşgeldin paketi mi doğumgünü paketi mi onu anlayamadım sanırım doğumgünü paketi idi , ha bir de iğrenç ,çikolata sanıp açtığım pestil gibi birşey vardı bunu biz yiyelim dedik öğürdük gerçi nimettir sövülmez ama hakikaten bi tuhaftı o ürünü kesinlikle almam heralde ıyyyyk yazarken yine tadı aklıma geldi bi tuhaf oldum ;P tıkla kazan ürünleri ucuzlamış mı ne ? 2 liralık şey veriyor cuma günleri de yarışma düzenlemek ve daha çok müşteri ve reklam için sanırım , tıkla kazandan 2 liralık şey kazanıp 30 tl harcatıyorlar gitmişken dolduruyorsun sepeti o nedenle artık koşa koşa markete gitmiyorum birşey lazım olunca gidiyorum kazandığım şeyi de o gün alıyorum , migros bugünlerde çok cömert acaba diyorum satışları mı düştü sürekli ama sürekli indirim var eski migros olsa her fişimizde 3-5 fazla para alıp sinirden delirtirdi bizi, çöp alsam fişime bakardım her fişte illa fazladan birşey kakalıyorlardı , o imajı yıkmak büyük bir başarı oldu helal olsun diyorum ..

Son düzenleme:
ilk defa bugun katilabildim avona ve parfummm kazandimmmmmmm formu onceden doldurmadigim icin yetisemem sanmistim ama olduuu valla

Günaydın hanımlar avonu ben de denedim cık olmadı

Outletim.com
Yarışma başlıyor, bilirsen 30 TL hediye çeki senin olabilir…

Bugün saat 11.00’da başlayacak olan ödüllü yarışmamıza tüm üyelerimizi bekliyoruz. Yarışmamızda 5 üyemize herhangi bir kısıtlama olmaksızın diledikleri tüm alışverişlerinde kullanabilecekleri 30 TL lik hediye çeki armağan ediyoruz. Katılmak isteyen takipçilerimiz eğer sitemize üye değiller ise OUTLETIM.COM sayfamıza gelerek hızla üye olabilirler.

Daha önce sitemize kayıtları bulunan üyelerimiz için ekstra kayıt gerekmemektedir.

tikla kazan nerde olcak acaba facede mi sayfasindami
gelen mailde yaziyomu bana mail gelmiyoda

avon dan dün parfüm kaanmıştım. bugünde kardeşimin hesabından rimel kazandım. tamamen şans işi kızlar

ufff avon allah bildiği gibi yapsın en az 5 hesapla katılıyorum yok yok birine çık dimi

Kadınlar ne isterdeki cif kampanya linki bugün yok iptalmi olduki acaba o kadar uraştık alamadımda akşam zaten vermediler

kızlar dominos hemen mail atıyor mu ben kazananları göremiyorum mail de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…