kızlar günaydın herkese bolllll kazançlı bir gün diliyorum, dün hipp mamadan paketlerimiz geldi 3 adresten doldurmuştuk hepsi geldi,bir kutu elmalı bebek bisküvisi bir kutu armut püresi bir kutu meyveli prinçli püre , 4 tane rezene ve karışık bitki çayından oluşan paket .. bebek sütü falan yoktu içinde bu hoşgeldin paketi mi doğumgünü paketi mi onu anlayamadım sanırım doğumgünü paketi idi , ha bir de iğrenç ,çikolata sanıp açtığım pestil gibi birşey vardı bunu biz yiyelim dedik öğürdük gerçi nimettir sövülmez ama hakikaten bi tuhaftı o ürünü kesinlikle almam heralde ıyyyyk yazarken yine tadı aklıma geldi bi tuhaf oldum ;P tıkla kazan ürünleri ucuzlamış mı ne ? 2 liralık şey veriyor cuma günleri de yarışma düzenlemek ve daha çok müşteri ve reklam için sanırım , tıkla kazandan 2 liralık şey kazanıp 30 tl harcatıyorlar gitmişken dolduruyorsun sepeti o nedenle artık koşa koşa markete gitmiyorum birşey lazım olunca gidiyorum kazandığım şeyi de o gün alıyorum , migros bugünlerde çok cömert acaba diyorum satışları mı düştü sürekli ama sürekli indirim var eski migros olsa her fişimizde 3-5 fazla para alıp sinirden delirtirdi bizi, çöp alsam fişime bakardım her fişte illa fazladan birşey kakalıyorlardı , o imajı yıkmak büyük bir başarı oldu helal olsun diyorum ..