kızlar moneyde şifremi aldım bugün money varmı.kendi sitesindemi yarışma yoksa face sitesindemi
kızlar moneyde şifremi aldım bugün money varmı.kendi sitesindemi yarışma yoksa face sitesindemi
cif uygulaması kaldırılmışBende bize ulaşın bölümünden şikayet ettim bence sizde şikayet edin.. Sonuçta hediyeler veren yarışmalar yapan bir sayfa
kadınlar ne isterdeki bize uşalın mı
evet canım ordan yazdım...
birkaç sayfa öncesinde paylaşıldı... yine de söylüyorum facebookta cappy vişnelim 1 tl veriyor..
kizlarrr money face sayfasinda olcakmis
ayrica dominos aciklanmis ben dun esimin is mail adresinide vermistim o kazanmis haber verdi simdi aksama yemek telasim yok cok sukurrr
birde kizlar hangi tarayicilari kullaniyosunuz moneye katiliken
opera da olmuyo saniirm arkadsim icin de katilcamda bugun soz verdim ama tarayici yoook:26:
kadınlar ne isterdeki bize uşalın mı
kizlarrr money face sayfasinda olcakmis
ayrica dominos aciklanmis ben dun esimin is mail adresinide vermistim o kazanmis haber verdi simdi aksama yemek telasim yok cok sukurrr
birde kizlar hangi tarayicilari kullaniyosunuz moneye katiliken
opera da olmuyo saniirm arkadsim icin de katilcamda bugun soz verdim ama tarayici yoook:26:
nasıl yanı kızlar sımdı kazandıgımız %100 cıflerı alamıcazmı acaba?
Dominos nerde ayın kaçında açıklanmış bende sadece 7 açıklanmış gözüküyor???
dominos sayfasından açıklama yapmadı henüz mailleri yolladı sanırım önce :)::) tebrikler ve afiyet olsun canım.. moneye girerken kullanmadığım tarayıcı yok :))) mozilla,opera,explorer ve crome :) bütün tarayıcıları kullanıyorum canım :):):) hepsi de sorunsuz çalışıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?