Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cif uygulaması kaldırılmış bende bize ulaşın bölümünden şikayet ettim bence sizde şikayet edin.. sonuçta hediyeler veren yarışmalar yapan bir sayfa

kızlar moneyde şifremi aldım bugün money varmı.kendi sitesindemi yarışma yoksa face sitesindemi

kizlarrr money face sayfasinda olcakmis
ayrica dominos aciklanmis ben dun esimin is mail adresinide vermistim o kazanmis haber verdi simdi aksama yemek telasim yok cok sukurrr

birde kizlar hangi tarayicilari kullaniyosunuz moneye katiliken
opera da olmuyo saniirm arkadsim icin de katilcamda bugun soz verdim ama tarayici yoook:26:

Dominos nerde ayın kaçında açıklanmış bende sadece 7 açıklanmış gözüküyor???

dominos sayfasından açıklama yapmadı henüz mailleri yolladı sanırım önce :)::) tebrikler ve afiyet olsun canım.. moneye girerken kullanmadığım tarayıcı yok :))) mozilla,opera,explorer ve crome :) bütün tarayıcıları kullanıyorum canım :):):) hepsi de sorunsuz çalışıyor :)

Dominos nerde ayın kaçında açıklanmış bende sadece 7 açıklanmış gözüküyor???

dominostan mail gelmis canim ordan anladik biz

bende de opera var var sanki gecen haftalarda operadan katilamadim yazmisti burdan biri :26: emin degilim canm da bi soriyim dedim saoll

kızlar bugün biraz çok soru sorup kafanızı şişirecem ama bu son valla :) gliss e 3 hesaptanda girdim kaydınız alındı dedi sadece.kazananlar hemen anında mı öğrendiler kazandıkların acaba

kızlar Air Wick ile Paylaş Kazan sonuçları günlük olaramı verilecek yoksa yarışma bitincemi açıklanacak sonuçlar biginiz varsa söyleyebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…