kızlar bugün biraz çok soru sorup kafanızı şişirecem ama bu son valla :) gliss e 3 hesaptanda girdim kaydınız alındı dedi sadece.kazananlar hemen anında mı öğrendiler kazandıkların acaba
şu dominostanda birşey anlamadım bir defa kayıt oluyoruz kazanamazsak kaydımız devam etmiyormu yahu...
kazananları listelerinden çıkarsınlar diğer kayıtlı olan kazanamayanlardan seçsinler bir sonraki gün.
o zaman hem herkes kazanmış olur. bu ne böyle kayıt olduk yok yok çıkmıyor.3 hesap var 3ünede çıkmadı.
çıkmadı diye şansım bittimi yani ne saçma bir uygulama...
aslında çıkmayanların şansı devam etmeli bence...
belkide uygulama o şekilde çıkmayanların şansı hala devam ediyordur.olamazmı acaba?????
tam emin değilim ama birisi 2 gün önce katıldım bugün çıktı gbi birşey yazmıştı. onun dışında bilgim yok inat ettim herkes gibi 10 hesaptan katıldım yine yok yine yok.
tam emin değilim ama birisi 2 gün önce katıldım bugün çıktı gbi birşey yazmıştı. onun dışında bilgim yok inat ettim herkes gibi 10 hesaptan katıldım yine yok yine yok.
ya zaten uygulama açılmıyor kazananları ben 3 gündür göremiyorum.siz nasıl bakıyorsunuz kazananlara ???
Doğadandan kazandıgım kutu geldi içi çeşit çeşit çay dolu :)
ya zaten uygulama açılmıyor kazananları ben 3 gündür göremiyorum.siz nasıl bakıyorsunuz kazananlara ???
canım onu ben demiştim ama yanlış anlaşılmış sanırım.2 gün önce katılmıştım ertesi gün çıktı.ama sipariş vermedim.eşimin ve diğer hesaplardan da girip çıktığı zaman beraber sipariş veririm diyeama maalesef çıkmadı
canım tıklıyorum oraya ama açılmıyor sürekli hata veriyor.kayıt yaptığımız sayfa varya,o sayfada kayıt yerinin altında tarih sırasına göre kazananlar açıklanmış canım
dominos kazananlar açıklanmış kızım adına kazanmışım....
bende giremiyorum facete paylaşılanlardan görüyorm ben
çamaşır makinası durdu..çamaşırlar asmam için beni bekliyor..
ben bilgisayarı bırakamıyorum moneyi kaçırıcam diye...
inş.kırışmazlar...vallaa gülüyorum kendime sanki altın verecekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?