Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya kaç hesapla katılmak lazım dominos 10 tane mail adresiyle katıldım annem kardeşim eşim ablam eniştem 1 tane yiyemedik yuh ya 100-200 mail açtılar herhalde

arkadaşlar elimde 2 tane cif kodu var pizza koduyla degişmek isteyen varmı yaa şu pizzadan bi tane alamadık

ilk hafta kazananıydık 2-3 gün evvel geldi y.kargoydu sanırım

ne kadar geç gelmiş canım herkes hemen yolluyorlar dediği için ben de sorun var sandım bizim adreste falan , bekleyeyim o zaman .. bu arada dominostan dünya kadar adresten katılmıştık kuzenler kardeşler vs vs ,aynı günde 2 tane çıkmıştı görümcem ve eşim adına bidaha da çıkmadı garip yani tayyar olsun soyadın bak nasıl kazanıyosun

ben değiştiricem soyadımı ok tayyar uyaver bir iki bişey daha var aklımda ya düşünüyorum birde soyadı tutmayan akrabaları adınada katılıyolarsa zaten bişey beklemeyelim biz :))

elinde fazla %100 cif kodu olup kullanmacak olan varsa talibim her karta bir tane alınabiliyormuş boşa gitmesin ben kazanamamıştım

Canım cok gecmí$olsun

cif naturals kazananlar koşun migrosa 500 lük hemen alın başlamışlar ben 4 tane kazanmıştım bedava 4 ünüde ayrı money kartla aldım money kartın sizin adınıza olmasına da gerek yok

kızlar ülker çikolatalı gofrtein oyunun hilesi varmı ya ben hiç yapamıyorum hep beni yeniyolar :2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…