Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlar bugun gezdım yazamadım hic.migrostan cappy vişnelerimi aldım.3 adet ciflerimide aldım.her karta bır adet.ıyı oldu annem sevındı valla.

Cifleri her migros vermiyor biraz önce migrostaydım o kadar uğraşmaya rağmen halolmadı birkaç gün sonra tekrar bakalım dedi görevli bayan

ben aldımmm bize bilgi gelmedi dedi görevli bende bilgi alabileceğiniz birisini ararmısınız dedim , kasiyer kkıza da arkadaşlarım aldılar yeni biliyorum diye zorla iş öğrettim , aslında biraz tembellik yerine çalışsalar basit, ciif i alıyorsunuz , kasada kod giriyorlar , kod sonucu hatta fiş te yazıyor cif kelime diye 2, 94 tl düşüyor , aslında bir karta 2 cif olur bence ama beceremiyorlar sonuçta 2 cif 2 kod , neyse ben yine de 2 ayrı karta tanımlattım ve başardım ,, cif power larda 6, küsürlü bir rakama yani yarısı 2, 94 yapıyor , kasa da olanlara öğretmek lasım yada benim gibi bilgi alabilecekleri birisini aramasını söyleyin

Müşteri hizmetleri ile görüştüler ondan sonra tekrar denedik hatta tek tek tüm cifleri denedi farklı boyunda onay verecek mi diye fakat olmadı sistemden kaynaklıda olabilir dedi ondan bir iki gün sonra tekrar gelin bakalım olmadı müşteri hizmetlerini yine ararız dedi ilgilenmeseler onlardan diyeceğim ama çok ilgiliydiler belki sistemde bir sorun var

sanki ceplerinden gidiyor o derece zorlarına gidiyor uğraşmak

ar air wacki paylaştıgımızda eğer 20.kişi olursak kazandınız yazısımı çıkıyor yoksa sonradan mı söylüyoplar kazananları

Markafesta.com’dan Shell Club Smart Card , Money Card , Money Visa Card sahiplerine özel toplam 50 TL değerine Hediye Çeki. Hediye çekinizi Markafesta - Türkiye'nin ilk ayakkabı Fırsat Sitesi ‘a ücretsiz üye olduktan sonra ilgili yere kart numaranızı girerek hediye çeklerinizi hesabınıza tanıtabilirsiniz. Hediye Çeklerinizi 1-15 Ekim 2012 tarihleri arasında markafesta.com’dan alabilrsiniz.Çeklerinizi son kullanma tarihi 31 Ekim 2012 ‘dir. Daha detaylı bilgi için Markafesta - Türkiye'nin ilk ayakkabı Fırsat Sitesi

katılım koşullarını göremedim çekin alt limiti ne kadar

bende şimdi migrostan geldim kızlar adana 5M migrostan aldım :):):) her karttan 1 tane geçirdim yalnız :):):) kasiyere önce 06 menüsüne girmesini söyledim daha sonra kartı verdim ve geçirdi daha sonra şifreyi girmesini söyledim ve barkodu okutmasını söyledim dediklerimin hepsini tek tek yaptı sağolsun 500 ml olan cif kremimi aldım hemdeeeeee 4 tane komşumun ve kaynımın kartını da aldım o şekilde girdim orda yeni kart alsanız düşmüyor onu da denedimm :) kayıt olduktan sonra düşüyormuş kasiyer söyledi

çok geçmiş olsun allah sağlık versin arkadaşım

az önce migrosa gittim cilt bakım ürünlerini standa koymuslar
aynı üründen 1 alana 2.bedava ben arko gliserinli el kremi aldım büyük kutu yanında tüp krem
nivea,diadermine,vaseline..gibi çeşitli markalar da var bilginize

Fiyatlar yukarı çekilmemişse kışa girmeden cazip. tşk.

ar air wacki paylaştıgımızda eğer 20.kişi olursak kazandınız yazısımı çıkıyor yoksa sonradan mı söylüyoplar kazananları
hayır kazandığını söylemiyor katıldığın an
sonradan açıklıyorlar kazananları
bende kızımın çiçeeeemin adına kazanmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…