Cifleri her migros vermiyor biraz önce migrostaydım o kadar uğraşmaya rağmen halolmadı birkaç gün sonra tekrar bakalım dedi görevli bayan
ben aldımmmbize bilgi gelmedi dedi görevli bende bilgi alabileceğiniz birisini ararmısınız dedim , kasiyer kkıza da arkadaşlarım aldılar yeni biliyorum diye zorla iş öğrettim , aslında biraz tembellik yerine çalışsalar basit, ciif i alıyorsunuz , kasada kod giriyorlar , kod sonucu hatta fiş te yazıyor cif kelime diye 2, 94 tl düşüyor , aslında bir karta 2 cif olur bence ama beceremiyorlar sonuçta 2 cif 2 kod , neyse ben yine de 2 ayrı karta tanımlattım ve başardım ,, cif power larda 6, küsürlü bir rakama yani yarısı 2, 94 yapıyor , kasa da olanlara öğretmek lasım yada benim gibi bilgi alabilecekleri birisini aramasını söyleyin
ben aldımmmbize bilgi gelmedi dedi görevli bende bilgi alabileceğiniz birisini ararmısınız dedim , kasiyer kkıza da arkadaşlarım aldılar yeni biliyorum diye zorla iş öğrettim , aslında biraz tembellik yerine çalışsalar basit, ciif i alıyorsunuz , kasada kod giriyorlar , kod sonucu hatta fiş te yazıyor cif kelime diye 2, 94 tl düşüyor , aslında bir karta 2 cif olur bence ama beceremiyorlar sonuçta 2 cif 2 kod , neyse ben yine de 2 ayrı karta tanımlattım ve başardım ,, cif power larda 6, küsürlü bir rakama yani yarısı 2, 94 yapıyor , kasa da olanlara öğretmek lasım yada benim gibi bilgi alabilecekleri birisini aramasını söyleyin
Markafesta.com’dan Shell Club Smart Card , Money Card , Money Visa Card sahiplerine özel toplam 50 TL değerine Hediye Çeki. Hediye çekinizi Markafesta - Türkiye'nin ilk ayakkabı Fırsat Sitesi ‘a ücretsiz üye olduktan sonra ilgili yere kart numaranızı girerek hediye çeklerinizi hesabınıza tanıtabilirsiniz. Hediye Çeklerinizi 1-15 Ekim 2012 tarihleri arasında markafesta.com’dan alabilrsiniz.Çeklerinizi son kullanma tarihi 31 Ekim 2012 ‘dir. Daha detaylı bilgi için Markafesta - Türkiye'nin ilk ayakkabı Fırsat Sitesi
inşallahh amin kızlar Allah razı olsun hepinizdenn çok ama çok teşekkür ederimmm çok sağolun
zarigan sen özelde mi oldun ? ben devlette olucamda , tekrarlanma riski var falan diye duydum inş olmaz. sende cesaret var yine bende yok çok korkuyorumm, hemen gözlerimi kapatıveririmm.. sanada çok geçmiş olsun canımm....
az önce migrosa gittim cilt bakım ürünlerini standa koymuslar
aynı üründen 1 alana 2.bedava ben arko gliserinli el kremi aldım büyük kutu yanında tüp krem
nivea,diadermine,vaseline..gibi çeşitli markalar da var bilginize
hayır kazandığını söylemiyor katıldığın anar air wacki paylaştıgımızda eğer 20.kişi olursak kazandınız yazısımı çıkıyor yoksa sonradan mı söylüyoplar kazananları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?