cif naturals kazananlar koşun migrosa 500 lük hemen alın başlamışlar ben 4 tane kazanmıştım bedava 4 ünüde ayrı money kartla aldım money kartın sizin adınıza olmasına da gerek yok
bende 6 tane bedava cif kodu var ne yani 6 kartmı lazım şimdi??
canım bende burnumdan ameliyat oldum 2001 de burnumdan genzimi tıkayan kıkırdağı aldılar birde burun etlerim olması gerkenden büyükmüş onları kestiler ameliyata girerken cesaret iğnesi vuruyorlar bana onu bile vurmadılar düşün ameliyathaneye girdiğinde ekip çok anlayışlı oluyor espriler yapıyorlar rahatlatıyorlar seni ben narkoz verildiğinde bayılmamak için direnip son ana kadar gözümü açık tutmuştum odaya getirilişimi hatırlıyorum sadece yatağa alırken adamlar yatağın sistemini bozmuşlar dümdüz yattığım için geniz akıntım olmuş bu sebeple mide bulantısıyla uyandım sonra normale döndüm burnunda sulu tampon oluyor normal yemek yiyorsun benim şansızlığım kazada yaralanmış birini getirdikleri için anestezi uzmanları hepsi o hastaya müdahale ettikleri için ameliyatım gecikmiş bu sebeple biraz fazla aç kalmıştım akşam 5 gibi çayla petibör bisküvi verdiler sonra yemek saatinde normal yemek yedim diyet yemek vermediler ağrım olmadı zaten gerekirse serumuna ağrı kesici veriyorlar ertesi gün öğlen 3 gibi tamponu çıkardılar o kısım biraz sıkıntılı oluyor sonrasında hiçbir problem yaşamadım korkma ben iki kez epidural yada spinal almadan normal doğum yaptım insan neler yaşıyor inan bugün deseler yine ameliyat olurum burnumdan çünkü yine nefes almada sorunlarım var ağzım açık uyuyorum malesef şimdiden geçmiş olsun canım.
Esmerist, çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin.. Bütün kızların ettikleri dualar sana yeter için rahat olsun canım
eczanemizde.com
Mujdeee! Pemberuj hediye etkinligimiz sonuclandi, kazanan sansli takipcilerimiz linkte, Eczanemizde.com’dan Hediye Kazananlar Belli Oldu!
ALLAH ım şifa versin arkadaşım.benim dostumda 2 sene evvel aynı ameliyatı oldu,ben her aşamada yanında olduğum için biliyorum, korkulacak birşey yok.RABBİM in izniyle sende atlatırsın biran önce inşallah
Kızlar herkesn sofrayanın cevapları ne olucak ? Esmeristcim sanada allah şifa versin
esmert çokk gecmiş olsun canım allah acil şifalar versin
Hemen "Davet Et" uygulamamıza katılın, en çok yeni üyeyi siz getirin; ilk 10'a girin kazanın!
https://www.facebook.com/Modasor/app_125180154297926
esmerist geçmiş olsun canım....
allah şifalar vesin biran evvel geçer inşallah kolaylıkla atlatısın
esmerist geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsın ..
kızlar çokonatları gelen vardı aramızda hangi kargoyla geldi acaba 2.hafta kazanmıştım hala gelen giden yok
Canım cok gecmí$olsun
esmerist canım şimdiden geçmiş olsun anesteziden korkma benim de oğlum 16 ayllıkken genel anestezi le sünnet oldu. Allahın izniyle oldu bitti. sen de gönlünü ferah tut. benim arkadaşım oldu burunda eğrilikten dolayı hatta estteik uygulama da yaptılar biraz sıkıntılar oluyor başta ama geçiyor zamanla biraz dikkat etmen lazım burnunu yorganına çarpmış ve kanaması olmuştu. 2 aya kadar herşey yoluna giriyor demişti. şimdiden geçmiş olsun.
ben şahsen sadece devlet ve ünv hastanelerine güvenirim. özellere hiç ama hiç güvenmem. sonuçta ticarethane mantığı işliyor. devlette ameliyat olman doğru seçim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?