Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cif naturals kazananlar koşun migrosa 500 lük hemen alın başlamışlar ben 4 tane kazanmıştım bedava 4 ünüde ayrı money kartla aldım money kartın sizin adınıza olmasına da gerek yok

bende 6 tane bedava cif kodu var ne yani 6 kartmı lazım şimdi??

%50 cif kodları kullanmak isteyenlere
12789014
34163618
50363878
78369016
54767474
90183474
98981678

Kızlar herkesn sofrayanın cevapları ne olucak ? Esmeristcim sanada allah şifa versin

esmert çokk gecmiş olsun canım allah acil şifalar versin

Hemen "Davet Et" uygulamamıza katılın, en çok yeni üyeyi siz getirin; ilk 10'a girin kazanın!

https://www.facebook.com/Modasor/app_125180154297926

esmerist geçmiş olsun canım....

allah şifalar vesin biran evvel geçer inşallah kolaylıkla atlatısın

esmerist geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsın ..
kızlar çokonatları gelen vardı aramızda hangi kargoyla geldi acaba 2.hafta kazanmıştım hala gelen giden yok

Canım cok gecmí$olsun

inşallahh amin kızlar Allah razı olsun hepinizdenn çok ama çok teşekkür ederimmm çok sağolun
zarigan sen özelde mi oldun ? ben devlette olucamda , tekrarlanma riski var falan diye duydum inş olmaz. sende cesaret var yine bende yok çok korkuyorumm, hemen gözlerimi kapatıveririmm.. sanada çok geçmiş olsun canımm....

esmerist canım şimdiden geçmiş olsun anesteziden korkma benim de oğlum 16 ayllıkken genel anestezi le sünnet oldu. Allahın izniyle oldu bitti. sen de gönlünü ferah tut. benim arkadaşım oldu burunda eğrilikten dolayı hatta estteik uygulama da yaptılar biraz sıkıntılar oluyor başta ama geçiyor zamanla biraz dikkat etmen lazım burnunu yorganına çarpmış ve kanaması olmuştu. 2 aya kadar herşey yoluna giriyor demişti. şimdiden geçmiş olsun.

ben şahsen sadece devlet ve ünv hastanelerine güvenirim. özellere hiç ama hiç güvenmem. sonuçta ticarethane mantığı işliyor. devlette ameliyat olman doğru seçim diyorum.

sizede geçmiş olsun canım, çok sağol böyle duydukça biraz rahatlıyorum sankii. Allah razı olsun.
banada doktor şekli değişcek mi dedi yok deddim, doktora sordum ameliyatan sonra değişirmi falan burnum yok dedi inş değişmezzz ben burnumdan çok memnunum hatta.
evet o durumda öylee, devlette olucaz bakalım hadi hayırlısı

esmeristt çok geçmiş olsun , bence ha oldum olucam derken bitmiş bile olucak , sıkma canını , inaşşalh tez zamanda atlatırsın ,

şimdi son olarak bu cifler nasıl alınıyor toparlıyabilecek biri varmı ,

Cifleri her migros vermiyor biraz önce migrostaydım o kadar uğraşmaya rağmen halolmadı birkaç gün sonra tekrar bakalım dedi görevli bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…