hoşgeldin.. neden gelemiyorsun..
çok yoğunsun galiba taze gelin..
yoğunum da öyle değil canım
evlendiim şansım açıldı atanabildim 4 senenin sonunda,şansım yaver gitti.çalışınca da vaktim olmuyor hiç. beleş her şeyi çok özledim
cif naturals kazananlar koşun migrosa 500 lük hemen alın başlamışlar ben 4 tane kazanmıştım bedava 4 ünüde ayrı money kartla aldım money kartın sizin adınıza olmasına da gerek yok
knorr sepetim geldi
çilekeş anamın knorları da gelmiş..
afiyet olsun
yoğunum da öyle değil canım
evlendiim şansım açıldı atanabildim 4 senenin sonunda,şansım yaver gitti.çalışınca da vaktim olmuyor hiç. beleş her şeyi çok özledim
Yaa çok nadir bakıyorum şu konuya sizin şu çilekeş anam lafınıza kopuyorum her seferinde
ay benimde bir ayım kaldı işe başliyorum bende artık buralarda kendimi zor görürüm
bu arada hayırlı olsun
kızlarr kadınlar ne isterdeki uygulamanın katılım koşullarını okuyun. aynı karta 3 ürün alınıyo fakat 15 ekime kadar sadece 1 ürün alabiliyoruz. diğer 2 ürünüde bu tarihten sonra alıcaz anladığım kadarıyla. sizde yine bir bakın isterseniz.
esmeristt çok geçmiş olsun , bence ha oldum olucam derken bitmiş bile olucak , sıkma canını , inaşşalh tez zamanda atlatırsın ,
şimdi son olarak bu cifler nasıl alınıyor toparlıyabilecek biri varmı ,
esmeristcim cok cok gecmiş olsun.allah acil şifalar versin.içini ferah tut canım.
Esmerist geçmiş olsun cnm..Umarım çabucak aramıza dönersin
çok geçmiş olsun allah sağlık versin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?