Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yoğunum da öyle değil canım
evlendiim şansım açıldı atanabildim 4 senenin sonunda,şansım yaver gitti.çalışınca da vaktim olmuyor hiç. beleş her şeyi çok özledim

gözün aydın olsun o zaman canım,hayırlı olsun ..sen mesleğini yapta buralara seyrek gelsen de olur..

cif naturals kazananlar koşun migrosa 500 lük hemen alın başlamışlar ben 4 tane kazanmıştım bedava 4 ünüde ayrı money kartla aldım money kartın sizin adınıza olmasına da gerek yok

hangi migrostan aldın canım bunları?

şimdi cif oyununu tekrar oynadım..belki kafası karışmıştır % 100 verir dedim ama olmadı
süreyi 60 sn den 90 saniyeye çıkarmışlar

yoğunum da öyle değil canım
evlendiim şansım açıldı atanabildim 4 senenin sonunda,şansım yaver gitti.çalışınca da vaktim olmuyor hiç. beleş her şeyi çok özledim

ay benimde bir ayım kaldı işe başliyorum bende artık buralarda kendimi zor görürüm
bu arada hayırlı olsun

gacım tşk ederim canım,öğrencilerim yoruyor bir de ilçede benim okulum ilden git gel baya zor oluyor evde sadece 4 saat geçirebiliyorum

merakila canım sen de hayırlısıyla başlarsın inşallah

cif ile ilgili bişey sorucam...verilen %50 indirim kodlarında hangi ürün için verdiği yazıyormuydu?sprey krem diye?

kızlarr kadınlar ne isterdeki uygulamanın katılım koşullarını okuyun. aynı karta 3 ürün alınıyo fakat 15 ekime kadar sadece 1 ürün alabiliyoruz. diğer 2 ürünüde bu tarihten sonra alıcaz anladığım kadarıyla. sizde yine bir bakın isterseniz.

Cif Naturals Kelime Oyunu Kampanyası boyunca bir adet Migros Club karta 3 adet bedava ürün tanımlanmıştır. 15.10.2012 Pazartesi gününe kadar Migros Club kartı ile gelen müşterilere 1 adet ürün kampanyanın kalan haftalarında ise diğer 2 hakkını kullanabilecektir.

evet canım aynen öyle yazıyor

esmeristcim cok cok gecmiş olsun.allah acil şifalar versin.içini ferah tut canım.

Esmerist geçmiş olsun cnm..Umarım çabucak aramıza dönersin

çok geçmiş olsun allah sağlık versin arkadaşım

İnşallahh amiinnn sağolun gacılarrr
telefondan falan takip ederimde sizi yarışmalardan biraz uzak duracağım ama napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…