Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

migrosa gittim bugün
cocacolalarımı aldım
cappy vişne suyumu aldım
3 kartla 3 tane beleş cifimi aldım geldim
geriye 6 tane cif kaldı onlarıda artık tek karta 2 tane vermeye başlayınca almaya giderim

Arkadaşlar Annelutfen 100 tl de geçerli 20 tl çek göndermiş kullanmak isteyenlere verebilirim.

Kanz ile 'Kombinasyonunu Yarat' kampanyamızda ilk haftanın kazananları yarın belli olacak. Kombinasyonlarınızı ücretsiz kazanmak için acele edin. Facebook'ta Kanz İle Kombinasyonunu Yarat | Facebook

https://www.facebook.com/DettolTurkiye?sk=app_259560434083541

paylaşıldı mı bilmiyorum paylaşayım gene

hem sonuçları veriyor hem de yeni çekilişin tarihini veriyor

Eti Form’un ödüllü bilgi yarışması başladı! Form IQ’nu teste etmeye hazır mısın?

Eti Form - Form IQ | Facebook

Büyük değişim çok yakında başlıyor! Değiştirmek istediğiniz şeyleri paylaşın, Kotex Bakım Kutusu kazanma şansı yakalayın! Kotex Türkiye - Kendini Değiştir | Facebook

Ülker Ducros Baharatları kazanma şansınız yepyeni bir soruyla devam ediyor! Katılmak için tıklayın: Ülker Ducros - Hediyeli Soru | Facebook

'#benimtarzım' hashtag'i ile tarzınızı anlatın, Ole Fashion Astrologer tişörtü kazanan 5 kişiden biri siz olun! :) @twitburc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…