tel no nu yazacaksın öyle ama hiç bir türlü kimse aramadı beni canım..ne de cebe msj geldi..
15 tane falan vardı arkadaş sayısı... illaki limit 30 ise, onuda deneyelim..azimliyim..
benimsürekli kullanıdğımhesap 340 arkadaşımvardı birden bire el koydu facebook telefonları varmış arayınca açıyorlarmış diye duydum ayrıca tel nomda kayıtlıyıd şimdihiç onu sormuyor arkadşalrı tanımamı istiyor arkadaşalr da kampantyacılar nasıl tanımalı kii çok zor yaa
2 hesabımı foto tanıma ile kurtardım..diğer iki hesap gitti
tel no filan hiç bir işe yaramadı, hatta kimlik gönderecektim o bile olmadı yani..gönderilemiyor ,sistem yoğun mu megul mü bişeyler dedi, sinirden anlamadım
yöntemi bulursan bana da söyle
bugün benim doğumgünüm
hem mutluyum hem yastayım...
Yaş 35 yolun yarısı eder...
kızlar ,anneme yeni face açtım yine kapandınaapçam yaaa..
yeni hesapların kapanmaması için bi formül yok mu?
offff..kadın hem çilekeş, hem feysleri kapanıyor..
canım bir iki hafta bekle ne face ne hotmail aç bi dönem bende yaşadım bunları
brunodan 3 aylık doktor hediyesi geldi. telefon edip bebekle ilgili herşeyi soruyormusuz.
geçmiş olsun allah acil şifalar versin nesi varevet bana da gelmişti.Ama ne yazık ki bebeğim hastanede olduğu için kullanmıyorum
geçmiş olsun allah acil şifalar versin nesi var
daha önceden de bahsetmiştim.dogum yaptıktan sonra kucağıma alamadan baska bir sehire hastaneye götürdüler.Yogun bakımda yatıyor suan.ememiyor çenesi küçük olduğundan bir de yarık damak var.uzun süre ayrı kalacagım bebeğimden.Burda kafam dagılıyor biraz kampanyalarla.Yoksa sürekli düşünüyorum kendim hasta olacagım diye korkuyorum.daha göremedim bile bebeğimi.6ekimde dogum yaptım.inşallah pazartesi görcem ama dokunmama izin verirler mi doktorlar hiç bilmiyroum.Sürekli dua ediyorum iyi olsun Allah şifa versin diye..
evet bana da gelmişti.Ama ne yazık ki bebeğim hastanede olduğu için kullanmıyorum
İnş iyileşir cnm kavuşursun yavrunaÇok zor Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?