Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[sıze=2] Parfüm kazandım

1 rimel+ 1 parfüm yeter.. Bir daha da avon'a gelmem [/sıze]

hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler.Allah sabrını veriyor çok şükür. herkesin başından geçiyor Allah dermansız dert vermesin kimseye..

bukadar şanssızlık olmaz hergün 5 hesaptan giriyorum 1 kere çıkmadı

Allah yavruna ömür versin cnm

Bayram aksesuarınız "SİHİRLİ KOKOSH"tan:)
Sayfayı Beğen ve herkese açık şekilde Paylaş çekilişe katılmaya hak kazan.Yurdışına gönderim yoktur.Türkiye genlindekiler katılabilirler.Çekilişi bayramda elinizde olacak şekilde ayarlayacağım.Haydi pamuk eller klavyeye:)
SON GÜN 20 EKİMDİR....

Sihirli Kokosh | Facebook

cnm arkadaşım benim Allah sanada bebişine de sağlık versin seni burda gördükçe içim rahatlıyor. En azından iyi olduğunu buraya girmenden anlıyorum. bu kötü günler geçecek Allah seni bebişine sağlıkla kavuşturacak. Bütün dualarım seninle....

Facebookcom/SeksenlerDizisiMint ve facebook.com/pages/Zengin-Kız-Fakir-Oğlan/288815867891714
hesaplarından her hafta değişik kampanya düzenleniyor bilginize ( Set ziyareti, isme özel imzalı karikatür, Seksenler T-shirt.. vb )

Allah yavruna ömür versin cnm

allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebek versin canım..Allah aratmasın

Hayırlı Cumalar arkadaşlar...

Rinso bir oyun başlatmış , bana çok sıkıcı bir oyun gibi geldi ama ödüller de daha belli değil... Bir bakın isterseniz..

Rinso - Mis Kokulu Çiçekler | Facebook

Rinsoda işimiz gücümüz yok çiçeği takip edicez

cidden çok sıkıcı robot gibi komut bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…