kızlar bende 2 bebeğimi kaybettim..ilki dış gebelikti..açık ameliyatla hem bebek hem sağ tüpüm alındı ve bebek şansım düşmüştü..dr. 6 ay ara verin dedi..6 ay sonra çok beklemeden tekrar hamile kaldım. bu seferde sebepsiz9 haftalık kalbi durdu..çok perişan oldum..hem fiziksel hemde psikolojik...bu sefer dr. 3 ay ara verin dedi ve çok şükürki 3 ay sonra tekrar hamile kaldım..şimdi çok şükürki sağlıklı 15 aylık bir kızım var..ama ayrıca araştırıp çok iyi bir dr. buldum bana dediki büyük ihtimal kanda pıhtılaşmadan 2. bebeği kaybettin..bebeğin kalbine kan akışı olmuyormuş böyle durumda ve ben hemen hemen 7 yada 8 ay boyunca coraspin kullandım kanı sulandırması için...Allahıma şükürler olsun ve dr.umunda çok emeği var..beni çok iyi takip etti..ist.da olupta iyi bir kadın doğumcu
arayan varsa özelden mesaj atın..bu dr.u öneririrm..Allah herkese annelik duygusunu tattırsın..
daha önceden de bahsetmiştim.dogum yaptıktan sonra kucağıma alamadan baska bir sehire hastaneye götürdüler.Yogun bakımda yatıyor suan.ememiyor çenesi küçük olduğundan bir de yarık damak var.uzun süre ayrı kalacagım bebeğimden.Burda kafam dagılıyor biraz kampanyalarla.Yoksa sürekli düşünüyorum kendim hasta olacagım diye korkuyorum.daha göremedim bile bebeğimi.6ekimde dogum yaptım.inşallah pazartesi görcem ama dokunmama izin verirler mi doktorlar hiç bilmiyroum.Sürekli dua ediyorum iyi olsun Allah şifa versin diye..
Allah yavruna ömür versin cnm
Hayırlı Cumalar arkadaşlar...
Rinso bir oyun başlatmış , bana çok sıkıcı bir oyun gibi geldi ama ödüller de daha belli değil... Bir bakın isterseniz..
Rinso - Mis Kokulu Çiçekler | Facebook
Rinsoda işimiz gücümüz yok çiçeği takip edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?