Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

melis37 çok üzüldüm,
Rabbim acil şifalar versin,yardımcınız olsun.En kısa zamanda kavuşursun inşallah bebeğine.

Allah Şafi ismiyle şifalar versin zor bir durum bol bol dua et inş..

Canım çok çok üzüldüm Allah acil şifalar versin

Çok sabırlısın maşallah cnm..Bende hamileydim..Ama kalp atışı duyulmadı.Değerimde düşüktü zaten.6 haftalıkken 219 du..Kanama oldu adet gibi..Gittim doktora hcg düşmüş 73 e..Kalp atışları duyulmadı.Kürtaja gerek görmedi dr adet söktürücü verdi..Belki hala içimdedir bebeğim bilmiyorum kiBaşta hazır değilim diyodum erteliyodum..Kazara olmuştu..Ama insanın canından can..Hayatta herşey bizim için cnm

Son düzenleme:

geçmiş olsun koras..allah hayırlı zamanda yenidennasip etsin inşallah..

melis37 çok geçmiş olsun benimde 7 aylık bi oğlum var 8 günlükken 4 gün hastanede kaldı neler hissettiğini az da olsa biliyorum Allah yardımcınız olsun inşallah çabucak iyileşir ve kucağına alırsın ben orda ne hasta bebekler gördüm sapasağlam çıkan inşallah sende yavrucuğunu öyle alırsın kucağına

kkoras canım sanada çok üzüldüm sende hiç canını sıkma herşeyin hayırlısı bu bebeğimden önce bende bebeğimi kaybettim kalp atışları sebepsiz 11 haftada durdu kendimi inanılmaz harap ettim o zaman ama hep doktorlarım sorunlu olan bebeklerde bu şekilde olduğunu ilerde daha ciddi sıkıntı olmasındansa böylesindede hayır vardır dediler... 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve çok tatlı bi oğlum var...

arkdşlar bi şikayetim ve size bildirirmim var bifincan üyelikleriyle ilgili.hani bi ara cümbür cemaat üye olmuştuk ya biz buna buamamışgün mail gelmiş üyeliğim 7 arkadaşımın siteyi doğrudürüst kullanamamsndan dolayı bnm de üyeliğimi sonlandırmış ki ben gayet normal seyrinde takılırken yani hayaller suya düşüüyo illa ki sonunda sonuçt a tanımadığımız kişilere davetiye gönderiyoruz kurunun yanında yaş da yanması çok garip bşy 5000e yakın puanım vardı uzun bir sürede yaptığım üstelik geçen zamanıma mı yanayım ümitlendiğime mi o kdr riske girip birsürü arkdşa davet gönderdiğime mi lanetolsca site hiç güzel bir sistem oturtamamış yani ya tnıdığmz insanalrı davet edicez tyembihlicez doğru düzgün kullan siteyi diye. ya da kmsseyi davet etmiycez. illa biyerden kopukluk yşanıyor ztn sistemle ilgili ben bu siteyi sevmiştim ama gözüme batan 2 saçmalığından dolayı artk sabrımı tşırdı çaldıkları zamanıma acıyorum arkdşlar ona göre üye olurken 2 kez düşünün bu site için üye olmyn demyorm siz blrsiniz ama sonunda bnm gbi hüsran yaşamayın diye uyarmak istedim davet ederken na göre arkdşlarınzı blgilendirin. iyi akşamlar arkdşlar pek uğrayamıyorum artık bunu yazmak için uğradım kendinizi iyi bakın.

Evet cnm herşeyin hayırlısı.Rabbim herşeyin en iyisini bilir.İlk hamileliklerde düşük normalmiş ..GDO lu besinler yemekten vucudumuz şaştı resmenAllah bağışlasın bebişini

bende düşük yaptım 2 kere arka arkaya şimdi genetik arastırma baslattı doktorum kan pıhtılasması ciktı bide bakalım ne olacak sonumuz allah hayırlısını versinn hepimize

bende düşük yaptım 2 kere arka arkaya şimdi genetik arastırma baslattı doktorum kan pıhtılasması ciktı bide bakalım ne olacak sonumuz allah hayırlısını versinn hepimize

Amin..Kan pıhtılaşması bende yok sanırım..Herşeyin hayırlısı..

geçmiş olsun canım..allah kısa zamanda sağlıklıca ikincisini kısmet etsin..
vücut ,sorunlu olacak bebeklerde hamileliği bu şekilde sonlandırıyormuş,hayırlısı olsun inşallah

günaydın kızlarr, mc donalds 200 ipad cekiliş sonuçlarına bakmak istiyorum ama bulamıyorum nette baktığınız bir yer varmıı

Kimler Madrid Derbisini Burak Özçivit ve Rıdvan Dilmen'le Bernabeu'da izlemek ister?

Madrid Derbisi yarışmamıza girin, en iyi tezahuratı siz yazın, arkadaşlarınızla beraber Bernabeu'da maçı izleyin.

https://www.facebook.com/ClearMenTurkiye/app_467952176583424?

-----------------------------
Bayram aksesuarınız "SİHİRLİ KOKOSH"tan:)
Sayfayı Beğen ve herkese açık şekilde Paylaş çekilişe katılmaya hak kazan.Yurdışına gönderim yoktur.Türkiye genlindekiler katılabilirler.Çekilişi bayramda elinizde olacak şekilde ayarlayacağım.Haydi pamuk eller klavyeye:)
SON GÜN 20 EKİMDİR....

Sihirli Kokosh | Facebook

--------------------------------------
Rinso - Mis Kokulu Çiçekler | Facebook

canım bebeğine acil şifalar diliyorum..inşallah en kısa zamanda bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın...

kızlar bende 2 bebeğimi kaybettim..ilki dış gebelikti..açık ameliyatla hem bebek hem sağ tüpüm alındı ve bebek şansım düşmüştü..dr. 6 ay ara verin dedi..6 ay sonra çok beklemeden tekrar hamile kaldım. bu seferde sebepsiz9 haftalık kalbi durdu..çok perişan oldum..hem fiziksel hemde psikolojik...bu sefer dr. 3 ay ara verin dedi ve çok şükürki 3 ay sonra tekrar hamile kaldım..şimdi çok şükürki sağlıklı 15 aylık bir kızım var..ama ayrıca araştırıp çok iyi bir dr. buldum bana dediki büyük ihtimal kanda pıhtılaşmadan 2. bebeği kaybettin..bebeğin kalbine kan akışı olmuyormuş böyle durumda ve ben hemen hemen 7 yada 8 ay boyunca coraspin kullandım kanı sulandırması için...Allahıma şükürler olsun ve dr.umunda çok emeği var..beni çok iyi takip etti..ist.da olupta iyi bir kadın doğumcu
arayan varsa özelden mesaj atın..bu dr.u öneririrm..Allah herkese annelik duygusunu tattırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…