Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın kızlarr avonda yine olmadı ama twitterda mp3 player kazanmışım sislioptikten burda paylaşmıtım sanırım

Womenist'ten hediye kazanmışım mailime bakmasam haberim olmayacakmış.Sevindim.
Avondan bi rimel kazanmak istiyorum ama olmuyor bi türlü

ben bu trendyolun geleneksel cumalarını hiç yapamıyorum acaba bir formülü falanmı var hangibirine bakayım gözlerim ağrıyo

[h=5]Vileda Türkiye
[/h][h=5]Bugün büyük gün Vileda severler!
1o EasyWring & Clean Pedallı Temizlik Seti ve 20 Vileda Hediye Paketi'nden birini kazanma şansı yakalayacağınız "Vileda'yla Bayram Temizliği Ayaklarınızın Ucunda" yarışmamız 14:00'de başlıyor!

Bayram temizliğinde hayatınızı kolaylaştırmak için takipte kalın, arkadaşlarınızı haberdar etmeyi unutmayın!
[/h]

Bugün büyük gün Vileda severler!
1o EasyWring & Clean Pedallı Temizlik Seti ve 20 Vileda Hediye Paketi'nden birini kazanma şansı yakalayacağınız "Vileda'yla Bayram Temizliği Ayaklarınızın Ucunda" yarışmamız 14:00'de başlıyor!

Bayram temizliğinde hayatınızı kolaylaştırmak için takipte kalın, arkadaşlarınızı haberdar etmeyi unutmayın!

HiPP Türkiye
Merhaba sevgili Hipp Anne ve Babaları,

Bugün saat 15.00'da yapılacak ödüllü yarışmamıza katılıyor musunuz?

Vileda Türkiye
Bugün büyük gün Vileda severler!
10 EasyWring & Clean Pedallı Temizlik Seti ve 20 Vileda Hediye Paketi'nden birini kazanma şansı yakalayacağınız "Vileda'yla Bayram Temizliği Ayaklarınızın Ucunda" yarışmamız 14:00'de başlıyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…