Eki Görüntüle 536033 kızlar avondan hem parfüm hem rimel geldi..ben sadece rimel bekliyordum.. rekor yarışma kaç dk. ile ilgili yyarışmada kazandım..ama parfüm gelenler bu parfüm erkek mi bayanmı biraz ağır kokuyor?
Eki Görüntüle 536033 kızlar avondan hem parfüm hem rimel geldi..ben sadece rimel bekliyordum.. rekor yarışma kaç dk. ile ilgili yyarışmada kazandım..ama parfüm gelenler bu parfüm erkek mi bayanmı biraz ağır kokuyor?
sabah 10:30da geldi..evet rekordan kazandım ama ben sadece rimel sanıyordum..parfüm bayan canım bugün mü geldi bu rekordan kazandığın herhalde diğeri gelmez daha
güle güle kullan canım
her ikiside geliyorsa süpeeeerrrrrrrrrrrrr.
günlerdir 3 hesaptan her sabah uğraşıyorum bir tane bile hediye çıkmadı.
eğer iki hediyede geliyorsa süper demektir.hem annem hem ben kazanmıştık.
sabah 10:30da geldi..evet rekordan kazandım ama ben sadece rimel sanıyordum..
sağol canım..rekordan kazandım..demekkiş her ikiside hediye ediliyor..rekor yarışmasında...
geçmiş olsun kızlar bende istabuldayım ama hissetmedim bu arada bişey sorucam milupadan kazanmışım mail gelmiş ama aynı maile cevap yazamıyorum çünkü hata veriyo siz daha önce kazanmışmıydınız nasıl bilgilerinizi nasıl gönderdiniz
canım facebook ya da twitten hangisinden kazandıysan msj at bilgilerinicanım dogum günü seti kazanmışım mail geldi bana ordan ögrendim ama gelen maile cevap veremiyorum neden ki bi bilginiz varmı kızlar
canım dogum günü seti kazanmışım mail geldi bana ordan ögrendim ama gelen maile cevap veremiyorum neden ki bi bilginiz varmı kızlar
sağol canım valla daha 3-4 gün oldu heralde kazandığım. hemen geldi..güle güle kullan , ben de geçenlerde rimel , bu sabahta parfüm kazandım... Avon gönderim yapmıyor diye okumuştum bir yerlerde , demek gönderiyor..
istanbuldamısın cnm bende kazanmıştım galiba rekordan ama izrmdeyim gelmedi benim
tebrikler..bende de ynı şey oluyor.Sanırım IP kontrol ediliyor bu yarışmada ondan olabilir.Ben de tek hesaptan katılabildimablamın face i ile kazanmışım:))
kendi face imden giremiyorum aynı sayfa dönüyor sürekli niye bilmem bazı yarışmalar bazı face hesaplarıyla açılmıyor konu ile ilgili önerisi olan var mı? uygulamayı yeiden kurdum farklı tarayıcı denedim başka b.sayar denedim ama olmadı neyse şans ablamınmış:))
tebrikler..bende de ynı şey oluyor.Sanırım IP kontrol ediliyor bu yarışmada ondan olabilir.Ben de tek hesaptan katılabildim
ablamın face i ile kazanmışım:))
kendi face imden giremiyorum aynı sayfa dönüyor sürekli niye bilmem bazı yarışmalar bazı face hesaplarıyla açılmıyor konu ile ilgili önerisi olan var mı? uygulamayı yeiden kurdum farklı tarayıcı denedim başka b.sayar denedim ama olmadı neyse şans ablamınmış:))
tebrikler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?