Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar avondan hem parfüm hem rimel geldi..ben sadece rimel bekliyordum.. rekor yarışma kaç dk. ile ilgili yyarışmada kazandım..ama parfüm gelenler bu parfüm erkek mi bayanmı biraz ağır kokuyor?

parfüm bayan canım bugün mü geldi bu rekordan kazandığın herhalde diğeri gelmez daha

canım dogum günü seti kazanmışım mail geldi bana ordan ögrendim ama gelen maile cevap veremiyorum neden ki bi bilginiz varmı kızlar

güle güle kullan canım
her ikiside geliyorsa süpeeeerrrrrrrrrrrrr.
günlerdir 3 hesaptan her sabah uğraşıyorum bir tane bile hediye çıkmadı.
eğer iki hediyede geliyorsa süper demektir.hem annem hem ben kazanmıştık.

parfüm bayan canım bugün mü geldi bu rekordan kazandığın herhalde diğeri gelmez daha
sabah 10:30da geldi..evet rekordan kazandım ama ben sadece rimel sanıyordum..

sağol canım..rekordan kazandım..demekkiş her ikiside hediye ediliyor..rekor yarışmasında...

güle güle kullan , ben de geçenlerde rimel , bu sabahta parfüm kazandım... Avon gönderim yapmıyor diye okumuştum bir yerlerde , demek gönderiyor..

sabah 10:30da geldi..evet rekordan kazandım ama ben sadece rimel sanıyordum..

sağol canım..rekordan kazandım..demekkiş her ikiside hediye ediliyor..rekor yarışmasında...

istanbuldamısın cnm bende kazanmıştım galiba rekordan ama izrmdeyim gelmedi benim

milupa@milupa.com.tr buraya mail atabilirsin facebook yarışmasından kazandım mail başlıklı

güle güle kullan , ben de geçenlerde rimel , bu sabahta parfüm kazandım... Avon gönderim yapmıyor diye okumuştum bir yerlerde , demek gönderiyor..
sağol canım valla daha 3-4 gün oldu heralde kazandığım. hemen geldi..
istanbuldamısın cnm bende kazanmıştım galiba rekordan ama izrmdeyim gelmedi benim

ist.dayım dağıtım yerinede yakınım galiba..kolinin üstündeki adrese baya yakınım..

avondan geçen sabah kardeşim rimel kazandım bende inşallah gelir kıza söyledim heveslendi :) bende teknosadan mause klavye kazandım mause aldığımın ertisi günü :) kendime bbişey kazanmak istiyorum yiyecek yada kozmetik olsa ne güzel olur

tebrikler..bende de ynı şey oluyor.Sanırım IP kontrol ediliyor bu yarışmada ondan olabilir.Ben de tek hesaptan katılabildim

tebrikler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…