Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

iyi akşamlar kızlar,evimize döndük
bir sürü kargo birikmiş 3 koli ceysudan,1 cornetto ayıcıgı,bruna dan 3 aylık doktor danışmanlıgı,dettol sıvı sabun gelmiş ben yokken..cornetto ayıcıgı çok beğendim 2 tane kazanmıştım ama bir tane gelmiş soracagım bakalım ne dycekler

yeni hediye kazananlarıda tebrik ederim

Son düzenleme:

sende güle güle kullan cnm

kızlar bugün omo var kahve makinesi ama ödüller bölümü yok videolar diye bir bölüm eklenmiş ve değişmiş biraz nasıl olacak nasıl alcaz yaaaaaaa

kızlar bugün omo var kahve makinesi ama ödüller bölümü yok videolar diye bir bölüm eklenmiş ve değişmiş biraz nasıl olacak nasıl alcaz yaaaaaaa

buldum kızlar buldumm omo kadınlar kulübü nedir yazısının altında ama beyaz olduğundan okuması zor tabii :)

banada bugün avon dan city rush la rimel geldi..cornetto ayıcığımın 2.si geldi bide avon derginin kalemi

kızlar şimdi avondan cıty rush parfüm ve drama mascara geldi, ama ben o yarışmaya hiç katılmadım ki hayret ettim başka gelen var mı aranızda :26: avon temsilcisiyim ondan mı gönderdiler acaba :18:

hani tahmin yapmıştık ya oradan kazanmışsındır.
banada bugün geldi. parfümüm ve rimelimde bitiyordu.iyi oldu valla.

kızlar hesabım acılmıyor sinir oldum iyice yaa sizde de oldumu acılır mı yani beklesem bilmiomki böle resimler cıkıyo bende ekli olan kampanyacı arkadasların basla dio tanımayınca bi türlü acılmıyor anlamadım ama bu durum gecicimi kac gün sürer yokmu bilen bi arkadas

Son düzenleme:

eşimin ve annemin hesabı kapandı..
benim hesabımla oğlumun hesabında foto tanıma şeysi çıkmıştı, onları bildim..allahtan kuzenlerin resimleri falan denk geldi..
merak içindeyim birkaç zaman bekliycem belki açılır..açılmazsa yeni hesaplar açıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…