Hanımlar! Bayram tatlısı tariflerinizi 1 hafta boyunca bizimle paylaşın Pinar'in Lezzetleri sizin için en lezzetli olanı seçsin ve NevaColor'dan süpriz hediyeler kazanın!
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Bu kampanyamızda da rekora koşuyoruz! Teşekkürler!
Moderatörlerimiz bugüne kadar gönderilen 1000'in üzerinde fotoğrafı kontrol edip onaylamaktan yorgun düştü, ancak her gün saat 17:00'de verdiğimiz şu hediyeler bize yorgunluğumuzu unutturuyor
https://www.facebook.com/cillitbangtr/app_206534236107959
Vanish Turkiye
Dünür çekişmeleri hayatın tuzu biberi!
Acaba sen nasıl bir dünür olurdun? Sonuçları görmek ve çekilişe katılmak için yarışmamıza katılın!
Vanish Turkiye - Ömür Biter Dünür Gitmez! | Facebook
iyi akşamlar kızlar,evimize döndük
bir sürü kargo birikmiş 3 koli ceysudan,1 cornetto ayıcıgı,bruna dan 3 aylık doktor danışmanlıgı,dettol sıvı sabun gelmiş ben yokken..cornetto ayıcıgı çok beğendim 2 tane kazanmıştım ama bir tane gelmiş soracagım bakalım ne dycekler
yeni hediye kazananlarıda tebrik ederim
saol canımbende cilling bang sana cıktı zannettım.
kızlar bugün omo var kahve makinesi ama ödüller bölümü yok videolar diye bir bölüm eklenmiş ve değişmiş biraz nasıl olacak nasıl alcaz yaaaaaaa
kızlar şimdi avondan cıty rush parfüm ve drama mascara geldi, ama ben o yarışmaya hiç katılmadım ki hayret ettim başka gelen var mı aranızda :26: avon temsilcisiyim ondan mı gönderdiler acaba :18:
ins bizede cıkar cilling bang cok ıstıyorum.begenide 2 sıradayım.bakarsınız 1 .olurum reklam filminde oynarım1. ile aradamda gercı 50 begeni falan var
bende air wick ten ilk gün kazandım ama gelmedi dahabilgilerimizi zaten paylastiktan sonra giriyoruz yani aramalarina gerek yokki
Teknosa - Hadi Bil Bakalım | Facebook
şimdi görüyorum vaalaha kazanmışımm teknosadan .acaba ne kazandım. başka kimse varmı bizden nasıl alıcaz.
kızlar hesabım acılmıyor sinir oldum iyice yaa sizde de oldumu acılır mı yani beklesem bilmiomki böle resimler cıkıyo bende ekli olan kampanyacı arkadasların basla dio tanımayınca bi türlü acılmıyor anlamadım ama bu durum gecicimi kac gün sürer yokmu bilen bi arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?