Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kuzusum çok tşk.ederim cevabın için bende simdi yeni acıyorum bu defada dioki telefon numaranı gir

Son düzenleme:
kuzusum çok tşk.ederim cevabın için bende simdi yeni acıyorum bu defada dioki telefon numaranı gir

unutmadan... anneme yeni hesap açtım ama o da ertesi gün kapandı..
buradaki arkadaşlar..en az 30 arkadaş eklenince kapanmıyor dediler..bir dene istersen 30 ark.olayını..

unutmadan... anneme yeni hesap açtım ama o da ertesi gün kapandı..
buradaki arkadaşlar..en az 30 arkadaş eklenince kapanmıyor dediler..bir dene istersen 30 ark.olayını..

nasıl canım anlamadım 30 arkadas olayını aslında acıyom ama bu defa dioki telefon numaranı gir olmuyo yani yeniside acılmaz diosun dimi ozaman gecici deil bu

Son düzenleme:
nasıl canım anlamadım 30 arkadas olayını aslında acıyom ama bu defa dioki telefon numaranı gir olmuyo yani yeniside acılmaz diosun dimi ozaman gecici deil bu

yeni hesap açtığın gibi en az 30 arkadaş ekle listene hemen demek istiyorum..
tel no neden istiyor? yaz sen de birinin telini..olmuyor mu?
benden tel istemedi..
amaaan bu feysinde suyunu çıakrdılar.. bir sürü antin kuntin sayfalar var..onlarda kapandı mı acep..

Alix Avien’i Twitter’dan da takip et, @AlixAvienParis mention’ı ve #alixavienilebayram hashtag’ini kullanarak, bayramda hangi Alix Avien’i kullanacağını Twitter’da paylaş ve bu haftanın ürünü olan Alix Avien Zoom Mascara’yı kazanma şansı yakala!
https://twitter.com/AlixAvienParis

ay kızlar alemsiniz sadece tek hesabım var facede twetterim bile yok yani gercek adımla faqce hesabım ve ben oylamalı yarısmalara asla katılmıorum hepsi facede fotograflı tabiki cizik atmadım duvara geleni cektim koydum tabi bazılarını koymuyorum mamaları felan bide don boxer ic camasırlarını filan öyle yani ben fake hesap acıp bide onlarla ugrasamıorum sonuc bu yoksa 1000 olurdu heralde

kızlar iphone'nuz varsa salla kazanda Scotch Brite 2'li sünger var
Kampanya 22 Ekim- 30 Kasım 2012 tarihleri arasında geçerli.
Not: money sitesinden iphonuza salla kazanı yükletiyorsunuz, sağa sola aşağı veya yukarı sallayarak %100 ve diğer yüzdeleri kazanıyorsunuz sonrada migrostan alıyorsunuz

Buna gecen ay manti verdinde de katilmitim hep %60 kazaniyorm % 100 vermiyomu acaba o kadarda salladim ama

Değerli Üyemiz,

18-28 Ekim tarihleri arasında AKILLI SEPET* kullananlara KARGO BEDAVA!

* Sepette farklı kampanyalardan ürün bulundurmak koşuluyla
**Bir alışverişte 2 farklı ekstra indirim kampanyasından yararlanamazsınız.
markafoni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…