Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bi çıkmadı avon..

yuva maya cvp 2 çeşit olacak ,ama cvp vermeden bilgileriniz ulaştı diyor..hata var:44:

avondan parfüm kazandım ilk denememde oldu . 10 dk. önce kargo gelmişti avon tahmin yarışmasından kazandığım parfüm ve maskara gelmişti aman çok mutlu oldumm maşallah bugun şansım pek açık sayısalmı oynayıp acey

Glutensiz ürünler diye arama yapınca yuva mayanın 3 ürünü çıkıyor listede , tekrar bir bak istersen..

sayfasında ürünler kısmında bunlar var;

Yuva 42g Yaş Maya
Yuva 100g Aktif Kuru Maya
Yuva 11g Instant Kuru Maya
Yuva 500g Yaş Maya
Yuva Glutensiz Ekmek Karışımı 500g
Yuva Glutensiz Kek Karışımı 500g
Yuva Poğaça Karışımı 400g

kızlar yuvada tesekkür ederiz bilgileriniz alınmıstır dedi eşimden katılıyorum bu defada 3 tane soru cıkıyor bu gecenki yarısma deil mi hani cevapları b,c,c olan? :26:

şanslısın yani...Allahım bana da bu tek hesabımdan 300 tane hediye kazanmak nasip et. kazandığım tek şey money ve kadınlar ne ister başka da birşey kazanamıyorum. şu arkadaşa nasip ettiklerinin minicik bir parçasını bana ve benim gibi bişey kazanamayanlara da nasip et...:26::26::26:

Outletim.com
Herkese yeniden merhaba,
Yarışmamızı kazanmak çok kolay. Sizlere sunmuş olduğumuz,sitemizde yer alan ürünlere ait fotoğraflarda, yapmanız gereken tek şey bu ürünlerin kategori ve ürün kodu bilgisini sırasıyla doğru bir şekilde yazıp bilgi@outletim.com ‘a iletmek. Saat 17.00’ a kadar sürecek olan yarışmamızda cevaplarınız bekliyoruz.
Değerli üyelerimize bilgilendirme: Gönderdiğiniz cevap mailinin ardından,facebook sayfamızdaki bu iletinin altına, cevap gönderdiğinize dair bilgilendirme yorumunuzu eklemeyi unutmayınız.

Bol şanslar:)

az önce facebook um güvenlik doğrulaması istedi bisürü resim gösterdi kime ait falan diye , açıldı tekrar neden olabilir ki kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…