Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

az önce facebook um güvenlik doğrulaması istedi bisürü resim gösterdi kime ait falan diye , açıldı tekrar neden olabilir ki kızlar ?

aynen canım benimki hala acılmadı bekliom öyle şimdi tanı dio resimelr cıkıyo sonrada telefon numarası gir dio giriom simdide onay kodu gelmiyor öylece kaldık bakalım inşallah darısı basıma acılır yaa bi sürüde yarısmaya katılmıstım güya bide hamileyim hiç bişi kazanamıyom uzun süredir bugün sadece rimel kazanabildim kac günün sonunda cok sükür

% 75 buna da şükür bugün gitcektim migrosa erken olması iyi oldu

ilk kez tıkladım %75 indirim aldım, ama diğerlerinin rengi sönüktü, en sona %25 kalması gerekmezmiydi kafam karıştı,

16 Ekim-16 Kasım 100 TL Alışverişe 10 Money Hediye
Açıklama : 16 Ekim -16 Kasım 2012 tarihleri arasında, Money Club Kart veya Money Visa?nızla Migros, 5M Migros, Tansaş, Mjet, Macrocenter mağazalarından veya Sanal Market?ten tek seferde yapacağınız 100 TL ve üzeri ilk alışverişinizde 10 Money kazanacaksınız. Kazandığınız Money?ler kartınıza iki gün içinde yüklenecek olup 31 Aralık 2012 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan bir kere yararlanabilirsiniz. Kampanya harcama kotasına alkol, sigara, TL yükleme ürünleri dahil değildir.

pazar günü ykm den rimela aldım maybeline the falsies 1 alana ikincisi %50 indirimli ikinciyi ürün başkada olabilir rimel 18.50 idi fiyat kullandım baya güzel tavsiye derim fiyatıda oldukça iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…