Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

vaseline bayıldım bende istiyorummmmm güle güle kullan cnm benim

bu akşam ketıl akşamı ,ama omolar kadar şanslı değil durum..yorum filan yapılmalı

kızlar hesabım kapanmış arkadaşlarımın hepside kampanyacı resimlerinden tanıyamıyorum napıcam şimdi
benimkide kiltlendi sabahtan beri açamıyorum enden yine resimleri tanımanı istemiş benden direkt tel no falan istedi yazıyorum ama mesaj falan geldiği yok. bakalım ne olacak.

inşallah hepsi ayrı hesaplardır katılım koşullarında bir kişi bir hediye kazanabilir yazıyo
evet canım farklı hesaplardan kazandım...geçen hafta kazandığım eti craxın biri bugün geldi keşke gelmeseydi demek geliyo içimden kızlar 3 paket göndermişler şok oldum kutu beklerken..kazanamayan arkadaşlar hiç üzülmeyin bence

kızlar hesabım kapanmış arkadaşlarımın hepside kampanyacı resimlerinden tanıyamıyorum napıcam şimdi

canım valla gecenlerde benimde öyle oldu sonra tel nonu yaz dedi yazdım felan zorla ugrasırken felan acıldı cok şükür darısı sana inşallah

tatlıgacı güle güle sür sürüştür vaselinlerini
gecekuşu beko zor çıkıyo şanslısın tebrik ederim cnm

kazak 49
mont 32
sweatshirt 24

Trendyol
Collezione'dan tarzınızı tamamlayacak şık bir saat kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Collezione butiğimizde 'Kazak', 'Mont' ve 'Sweatshirt' kategorileri altında kaçar adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 1.,5.,10.,15.,20.,25.,30.,35., 40.,45.,50.,55.,60.,65.,70.,75.,80.,85.,90.,95. kişiler Collezione'dan kol saati kazanıyor, iyi şanslar :)

Collezione butiğimize linkten ulaşabilirsiniz: Collezione | trendyol.com

kızlar hemen yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…