arkadaşlar hesabım kilitlendi resimleri geçtim fakat daha önce girmiş olduğum telefonuma onay gönderildi diyor fakat onay falan gelmedi tekrer göndermeleri için devamlı basıyorum fakat şuan doluyuz diyor sanırım..deli olacağım....ne yapmam lazım bekleyeyimmii.....yardım edin lütfen bildiklerinizi yazarmısınız ne yapmama lazımm..
günaydın kızlar sizle gazetede okuduğum bir bilgiyi paylaşmak istedim okursanız sevinirim..Normal internette bizi bekleyen tehilkeli virüslü yazılımlar.e-postanıza bi,r mail geliyor eğer açarsanız arka yüzdeki virüs aktif oluyor ve bilgisayarınızın kontrolünü ele geçiriyor..Favcebokk'ta beni kim izliyor diye bir uygulama yok.eğer size gelen böyle bir sistemi kabul edip bi,lgisayarınıza yüklerseniz saldırgan bütün kişisel bilgilernizi ele geçiriyor.Virüsü bilgisa ayrınıza bulştırmayı amaçlayan saldırgan ,kişisel bİlgilerinizi,intrenetteki bankacılık şifrenizi,e posta ve twitterde yaptığınız her işlemi kaydediyor ve isten,len kişiye servis ediyor. bu şekilde sizin adınıza hat açılabilir , kredi alınabilir hatta başkasına kefil bile olunabilir..Hediye telefon usb bellek cihazları mümkünsekullanmayın. Bunlara casus yazılım yukluyorlar..
bunları yazan türkiyenin ilk hackeriymış kızlar ben korktum okuyunca
oooowww korkmak ne kelime tırstım vallaşu internetin güzellikleri varken neden kötüye kullanımı tercih ederler anlamam
glisslerim geldi daha fazla ürün bekliordum ama amaaaa
bir şampuan bi köpük birde güzel bir tarak göndermişler
glisslerim geldi daha fazla ürün bekliordum ama amaaaa
bir şampuan bi köpük birde güzel bir tarak göndermişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?