Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam kızlar daha önce birşey paylaşmıştınız. Omo şugün şu saatte şunları veriyor falan diye bi tablo vardı aradım ama bulamadım. pc de kayıtlı olan varsa paylaşabilir mi??
linki bilmedine göre puanında yoktur bu ay için almaz çok zor aralık başını bekle facede omo kadın lar klübü yaz

kitapkaynagi hakkında en güzel yorumu yapan ve yorumu en çok beğenilen 5 kişiye Yitik Hazine yayınlarından çıkan 3 yeni kitabı hediye ediyoruz.Son gün 15 Kasım
Kitap Kaynağı | Facebook

yaaa kızlar facebooksuz hayat çok sıkıcı yaaaa hiç bi şeye katılamıyorum alışkanlık olmuş kalkamıyorumda başından otudum öle yazdıklarınızı okuyorum bir an önce açılsa keşke

aynen bende öyleee bekliyorum onay kodunu gelecekmi onuda bilemiyorum .... delireceğim.... gitti yarışmalarım iki tane yarışmam vardı...off offf.... ama dönersem muhteşem olacak...

glisslerim geldi daha fazla ürün bekliordum ama amaaaa
bir şampuan bi köpük birde güzel bir tarak göndermişler

Güle güle kullan cnm ,bende bekliyorum

Evet, avon hediye bakımından çok bonkör .Benimde kazandığım parfümler sabah geldi Güle güle kullan

avondan hediyesi gelen arkadaşlar sizin adınıza çok sevindim. ama nedense bana göstermiyor bonkörlüğünü kazandığım hediyelerim gelmedi. rekor uygulmasından yengem ve kendi adıma kazanmıştım. göndermediler malesef.

ne yapabilirim gelmesi için. sayfalarına hergün yazıyorum. bir işe yaramıyor cevap veren yokk

sabah benimde avon parfümüm geldi
onuda kocca kutuya koymuşlar bende sandımki rimellerde geldi
açtım baktım ki haydaaaaaa yokkkk

https://www.facebook.com/UlkerDucros?fref=ts
cevabı bilen var mı ne olacak dört baharatın diğer adı?kimyon mu acaba internetten tam bulamadım
Cnm daha önce burada yenibahar denmişti.Bende bulamadım..

Sağol cnmBenim hepsi sorunsuz geldi.Acaba kargo şirketi mi getirmiyor:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…