Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

face hesabım gitti... "Kısa bir süre içerisinde çok fazla sayıda kod isteğinde bulundun. Lütfen daha sonra tekrar dene." diyor , olamaz ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Ne oluyor bu Face'e böyle..??????????

herkesin facesi bir bir gidiyor bu ne iş böyle ya çok üzüldüm canım.sıra bizede gelicek galiba bir gün

İşte yarışma sorumuz: Avrasya maratonunun bu yıl kaçıncısı düzenlenmektedir?
Cevaplarınızı İstanbul’lular istanbul@optimumoutlet.com‘a; İzmir’liler izmir@optimumoutlet.com ‘a ad, Ankara’lılar ankara@optimumoutlet.com ‘a ve Adana’lılar adana@optimumoutlet.com ’a ad, soyad ve telefon numaranız ile birlikte yollamayı unutmayın. Doğru cevabı veren 5., 10., 15., 20. ve 25. kişiler kazanıyor.
İzmir Optimum: 5 kişiye Kule Cafe’den Karışık Pizza + Meşrubat Menü
İstanbul Optimum: 1 kişiye çift kişilik MFÖ Konser bileti (doğru cevabı veren 5. Kişi)
Ankara Optimum: 5 kişiye 5D sinema bileti
Adana Optimum: 5 kişiye buz pisti bileti

herkesin facesi bir bir gidiyor bu ne iş böyle ya çok üzüldüm canım.sıra bizede gelicek galiba bir gün

İnşallah başınıza gelmez , telefona kod gönderilecek dedi ama yok gelen giden....Beğen paylaşlı kampanyalarada katılmıyorum , neden böyle olduki ??

arizonaicedtea den kazanmışım bugün 3. kazanışım şansım açıldı

İnşallah başınıza gelmez , telefona kod gönderilecek dedi ama yok gelen giden....Beğen paylaşlı kampanyalarada katılmıyorum , neden böyle olduki ??

nedenini kimse anlayamadı valla inşallah düzelir biran önce

tanımadığınız insanlara arkadaşlık gönderiyorsunuzya bazen o kişi kabul etmiyor mesela 1 kaç kişi kabul etmezse face d,irekt kitliyor hesapları kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…