Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sağol cnmBenim hepsi sorunsuz geldi.Acaba kargo şirketi mi getirmiyor:44:

zannetmiyorum canım. kargolarım sorunsuz gelir normalde ilk defa başıma geliyo böyle birşey. benim kızdığım göndermiceksende bari yaz göndermicem diye bnde uğraşmıyım. ama yok illa uğraştırcaklar cevap vermicekler

canım avon böyle çok yapıyor
benimde daha önce kazandığım bi kaç ürünü göndermedi.
sabah parfümüm geldi ama rimellerimden umudum yok.numunelik yarısına gönderiyor yarısına göndermiyor

kızlar moneyden aramışlar babamı tıkla kazan sorunu için.karta ürünün ücreti yüklendi demişler.sizide aradılarmı

kızlar aksı metrede yazılı bolumu gecemıyorum nasıl gecılıo orası yardım edermısınız

yazıyı tersten başlayarak yazıyosun pear&ginger olmalı bunu ilk seferde yazdığında kopyala sonra kopyala yapıştır yaparsın daha hızlı oluyo ondan bir sonrakinde birtek armuta tıklaman yeterli ters yöndeki ama inşallah anlatabilmişimdir:)

MAGGI Kazandıran Lezzet Kartları - EKİM Ayı Özel Kart Kazananları
8 Kasım 2012 Perşembe, 15:26 · tarihinde Maggi Türkiye tarafından eklendi
AYIN en çok Paylaşılan tarifi - Yardımcı MAGGI Elçisi - Serpil Çetin - Yayla Çorbası (464 Paylaşım)
AYIN en çok Yorum Alan tarifi - Yaratıcı MAGGI Elçisi - Zeynep Ok - Mücver (28 Yorum)
AYIN en çok Tarif göndereni - Lider MAGGI Elçisi - Mehtap Tanır (29 Tarif)
AYIN en Beğenilen tarifi - Popüler MAGGI Elçisi - Serpil Çetin - Peynirli Gül Böreği (461 beğeni)
AYIN Juri Özel Ödülü - Özgün MAGGI Elçisi - Melike Gökkaya - Patlıcanlı Etli Pilav

Hediye paketimiz bugün saat 16:30'da Altınbaşak Neşriyat twitter hesabından geliyor. Buralarda olun. pic.twitter.com/HRdbbATZ

oy canım gül böregi çekti :)))

vipdükkandan kazanamışımm bktglsn ve aoktara arkadaşımda kazanmış tebriklerrr

yaa bu vip dukkandan herkes almış he bi ben yokum çok kıskandım çook tebrik ediyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…