Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tamam 1090 mış ..son makaleden sonra yenilememişim sayfayı..

eee şimdi yine değişti mi tablo yaaa?..kahve mak istiyorum ısrarla..
gerçi bi fincan kahve yapıyorum hergün,cezvede de yapılır ama neden bu ısrarım anlamadım..

Son düzenleme:
facebookun müşteri hizmetleri numarası falan varmı..delirmek üzereyim hesabımı aldı vermiyor..benim ben başkası değil...insanlar hırsları yüzünden neler yapıyor kendilerine gelsinler...onay kodu bekliyorum tam 24 saat olacak...gelmedi gelmeyecek sanırım...ne yapmam gerekiyor yardımcı olun arkadaşlarr...lütfen..kimliğimimi göndersem ne yapsam...........?????

bende senin gibi uğraştım,kod falan bekledim olmadı..kimlik gönderecektim o da olmadı?ispata hazırım ama ulaşılamadığından epey bekledim ..sonra yeğenim nasıl hallettiyse olduo da te.no vermiş,benimkini beğenmedi facebook herhalde göndermedi bana

avon 1 numaradan süprizlerden kazandıgım parfüm gelmiş.az önce ablam aradı.babamın adına kazanmıştım

dünyagöz den kazandığım kitap geldi ama gliss daha gelmedi

Migros aradı , Tıkla Kazan mağduruyumya bende , mesajla iletmiştim. Karta money olarak yansıtmışlar mış mış mış.... Bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…