şekerim,pekii formu doldurduktan kaç gün sonra aradılar seni..
bende primada form doldurmuştum sırf tupper mama kapları için hamile dğilim ama 8 aylık bebeğim var 2 gün önce aradılar primadan arıyoruz deyince elim ayağıma dolaştı yalan söylemeyide pek beceremem :18: beklenen doğum tarihini temmuz yazmıştım ne diyeceğimi şaşırdım kaç haftalık hamilesiniz diye sorduklarında bebeğim doğdu deyiverdimnezaman dedi busefer bende 40 günü geçti dedim :44: ne tutarsızlık ama biraz daha konuşsak kndi kendimi ele verecektim müsaitmisiniz birkaç soru sorucaz dedi bayan bende pek müsait değilim hızlı sorarsanız sevinirim dedim ardındanda ben e-bebekten almaktan vazgeçtim kargoyla istiyorum dedim adresimi falan istedi kaynadı gitti öyle sorular yırttım 2 hafta içinde yollucaklarmış
bilemiyorum ama o tupperlar için karnıma yastık koyabilirdimmuayene edecek halleri yok ya
temizmama.com a üye olup istedim 4 gün icinde geldi 1000gr mama 10 tane 100lük posette bayram etcek kediciklerrrr
yeni dogum yaptıgımdan göbegim 24 haftalık duruyo ama kızımı nereye saklayacam bende kargoyla istedim yalana karşılık 5 tl
doğadan hediye seti kaznamışım kaç aydır bekliodum vaselin hediye sepetide kazandım onu beklerken bu geldi sevindirikten öldüm hepinize bol şans öptüm kızlar :)))
lipton kaznmışım
bugün bereketli 2 cappy,1 canderel(ne yapıcksam)4 adet 8x4 ve lipton:92:
liptonu nasıl kazanıyoruz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?