Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende primada form doldurmuştum sırf tupper mama kapları için hamile dğilim ama 8 aylık bebeğim var 2 gün önce aradılar primadan arıyoruz deyince elim ayağıma dolaştı yalan söylemeyide pek beceremem :18: beklenen doğum tarihini temmuz yazmıştım ne diyeceğimi şaşırdım kaç haftalık hamilesiniz diye sorduklarında bebeğim doğdu deyiverdim nezaman dedi busefer bende 40 günü geçti dedim :44: ne tutarsızlık ama biraz daha konuşsak kndi kendimi ele verecektim müsaitmisiniz birkaç soru sorucaz dedi bayan bende pek müsait değilim hızlı sorarsanız sevinirim dedim ardındanda ben e-bebekten almaktan vazgeçtim kargoyla istiyorum dedim adresimi falan istedi kaynadı gitti öyle sorular yırttım 2 hafta içinde yollucaklarmış

temizmama.com a üye olup istedim 4 gün icinde geldi 1000gr mama 10 tane 100lük posette bayram etcek kediciklerrrr

prima için form bende doldurmuştum aradılar bilgi almak için.
ben telefondakıne açıkçası ben hamıle değilim 7 aylık bebeğim var dedim..
yalan söyliyemedimmmm
bende sırf mama kabı için istedim diğerleri deneme boy zaten

iyi sana göndercekler bana göndermicekler

kedi mamaları için iletişim bölümüne mi
yazmamız gerekiyo
birde kargo ne kadar ne yazacğız

doğadan hediye seti kaznamışım kaç aydır bekliodum vaselin hediye sepetide kazandım onu beklerken bu geldi sevindirikten öldüm hepinize bol şans öptüm kızlar :)))

SARAY halıda frize ventus modelini sormuşlar

SARAY halıda frize ventus modelini sormuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…