Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Saray halının yarışması yeni aklıma geldi oysaki yarışma saatini de burda okumuştum.
Sıcaklar bana hiç yaramadı hiç 47

saray halıya ben de cvp verdim ama geç kaldım halnuki saati biliyodum kaş alma sırası mıydı hey allahım yaaaa

Saray halının yarışması yeni aklıma geldi oysaki yarışma saatini de burda okumuştum.
Sıcaklar bana hiç yaramadı hiç 47

sen gene unutmuşsun benim pc kucakta halılara bakarken benimm kız 4 te aglamaya basladı görümcemde bırak yarışayı emzir diyo emeside yokmuş gezesi varmış

sen gene unutmuşsun benim pc kucakta halılara bakarken benimm kız 4 te aglamaya basladı görümcemde bırak yarışayı emzir diyo emeside yokmuş gezesi varmış

Canım ne yapalım kısmet değilmiş bir daha ki yarışmayı bekleriz artık

Senin kız anlaşılan kampanyalarden pek hoşlanmıyor yeni nesil işte

200. Şube kutlamaları dahilinde 200 bedava pizza!!

Domino’s Pizza ile keyifli, lezzet dolu bir anınızı fotoğraflayıp facebook@dominospizza.com.tr adresine isminiz ve soyadınızla birlikte göndermeniz yeterli.

Fotoğrafını facebook@dominospizza.com.tr adresine gönderenler arasından jürimizin seçtiği 200 fotoğrafın sahipleri pizzayı kapacak. Kazananların fotoğrafları 14 Temmuz günü Facebook sayfamızdan yayınlayacağız.

https://www.facebook.com/?ref=home#!/DominosTurkiye

Verano Nerede Günün Kampanyası saat 16:30 itibariyle sona ermiştir. Sorumuzun doğru cevabı "Olimpos - Antalya " olacaktı. 8 Temmuz kazananlarını yarın saat 12:00'da "Ödül Kazananlar" sekmesinde görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…