yooo öyle birşey yok, o sadece ya yarışmasına katılanlara ya da davet gönderenlere... açıkladılar.
banada gelmiş ama kredi kartım yok öffff.belki arkadaşlardan halledebilirim
trendyoldan hediye ceki gelenler zahmet olmazsa mail içeriğini buraya yapıştırabilirler mi?
Tutku'dan çerçeve kazanmıştım.
mail yazmışlar 14 temmuza kadar adres bilgilerinizi gönderin diye. kazananlar varsa göndersin
trendyoldan hediye ceki gelenler zahmet olmazsa mail içeriğini buraya yapıştırabilirler mi?
Banada gelmiş:)kızlar trendyol 20 tl çek vermiş.mailler kontroll edilsiin
prima için form bende doldurmuştum aradılar bilgi almak için.
ben telefondakıne açıkçası ben hamıle değilim 7 aylık bebeğim var dedim..
yalan söyliyemedimmmm
bende sırf mama kabı için istedim diğerleri deneme boy zaten
bende primada form doldurmuştum sırf tupper mama kapları için hamile dğilim ama 8 aylık bebeğim var 2 gün önce aradılar primadan arıyoruz deyince elim ayağıma dolaştı yalan söylemeyide pek beceremem :18: beklenen doğum tarihini temmuz yazmıştım ne diyeceğimi şaşırdım kaç haftalık hamilesiniz diye sorduklarında bebeğim doğdu deyiverdimnezaman dedi busefer bende 40 günü geçti dedim :44: ne tutarsızlık ama biraz daha konuşsak kndi kendimi ele verecektim müsaitmisiniz birkaç soru sorucaz dedi bayan bende pek müsait değilim hızlı sorarsanız sevinirim dedim ardındanda ben e-bebekten almaktan vazgeçtim kargoyla istiyorum dedim adresimi falan istedi kaynadı gitti öyle sorular yırttım 2 hafta içinde yollucaklarmış
Bende doldurdum kızlar formu şuan 2,5 aylık hamişim ama 6.5 aylık olarak hesapladım.Ekim ortasına doğru doğurcambenim olduğum şehirde e-bebek mağzası yok 5 tl kargo ücreti ödedim
ben hamile bile değilim ama bi sorun çıkmadı kargocu birşey sormadı (soramazdı zannımca)
kızlar formu dolduran herkese geliyormuş
Ne güzel nasıl kazandın?bingomingo dan Dunlop pilates topu kazanmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?