Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kız bence kucuk bısıy bu :) canım 1.5 yasında ufaklıgın heralde cıkolatadan uzak tutsan daha ıyı olurdu yegenımde alısmıstı zor vazgecırdık yemek yeme vaktı tokum sofra ortadan kalkar bır muddet sonra cıkolata ıstıyorum dıye ortalıgı yıkıyordu yemek yerıne cıkolata koyuyordu okulda alıstı yemege ancak :S

bır tweetten daha fazla atabılsek ıyı olurdu ya :)

nıveadan el kremi kazandım yuppiiiiiiiii hiç ümidim yoktu

bende az once esımın hesabında 4 tane bb krem yaptım zaman bıttı cıldırasım geldı

el kremı falan hıcc goxzumde yok :) bb krem almayı dusunuyorum bedavaya gelsın ıstıyorum krem deo kullanmadıgım seyler makyaj temızlemesı nıvea nın berbattır aldım bır kere bır daha gozume surmem :) yanı bana uygun bı bb var dıgerlerı 100 gelsede bakmıyorum :)

morhipodan alışveriş yapanınız varmı nasıl bir site şiparişler zamanında geliyormu (((((((( vip hala gelmedide :)))))))

morhipodan alışveriş yapanınız varmı nasıl bir site şiparişler zamanında geliyormu (((((((( vip hala gelmedide :)))))))
morhipodan defalarca alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım hatta çok ucuza ürünler aldım birde kargo söz verilen tarihte gönderilmezse kargo ücretini geri yüklüyorlar

kızlar puanım düşmüşş o zaman bende almış oluyorum dimi :)) tam bastım bişiler oldu ekran dondu felan anlayamadım bide iki hesapdan deniyince :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…