Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar puanım düşmüşş o zaman bende almış oluyorum dimi :)) tam bastım bişiler oldu ekran dondu felan anlayamadım bide iki hesapdan deniyince :26:

ismini gördüm almışın
bende bi sevgilime bi bize alcaktım
baktım çok yavaş
sevgilime aldım tebrikler dedi. benim facede dondu kaldı , hemen diğer facede dadandım hiç alamamktan iyidir diye tıkladım diğer facedende almışım 2 oomo bize. 1 sevgilime almşım üzüldümm
yanlışkla aldım

puanınız yeterli değil dedi, onaylaya bile çok zor bastım ama almışım gelsin 3.omolar......

hem kendime hem anama omo kazandırdım..makinelerle uğraşmıycam artıkın..5 adet stok saniyede bitiyor..

ben de 2 tane aldım:)) gcen ay alamamıştım iyi oldu:) ablam alamamıs onun b.sayarı donmus bende donma olmadı ama epey onaylaya bastım.

:))) küçük yahu :) hep kendime kazandım ben, kızım için oyuncak hediye çeki falan olmadı hiç ondan dedim. her türlü uyar yani çekiliş olsun da :))

tamam sana çıkarsa söz bebişinede ufak bişey koyarız :) evde ne varsa kız çam sakızı çoban armağanı olacak yani nacizane

YAAAAAA BU OMOOO HEMEN BITMIS :) NEYSE O ZAMAAN BEN ONUMUZDEKI AY YAPAYIM ESIMIN HESABINDANDA YAPAYIM BU AYIN ACISI CIKMIS OLUR:)))

KAZANANLARI TEBRIK EDIYORUM AMA ÇOK ALANLAR BIRINI BENIM ADRESE RT YAPSIN HAHAA:))

benim bilgisayar 5 dakika kala facebook falan gitti açılmadı son dakikada açtım ama dondu hiç birşey yapamadım gecen ayda kazanamadım ne bahtsızım(

hAdiya yazık olmuş bu pc si donmayan arkadaşlar bize siz yapın baride öbürgün ketle çekilişi var :)))))) puanlarımız boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…