Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar hayretle açıklıyorumki sinikırs kazanmışım napim başımın üsütnde döndürsemmiki :))))))))))))

bu arada görüpte ileten arkadaşıma tekrardan teşekkürler benim siteler omodan sonra hala açılmıyor :)))))))

hepsiburada adına şikayet sitesi kurulan ilk ve tek en KÖTÜ sitedir, kötü demek onlar için hafif kalır, bir sorun çıksın da görün 1000TL lik TV bile elinizde patlayabilir, aman diyorum kötü ötesi berbattan beter !!!!

bu nıvea benı verem edecek 4 te kalıyor hakkımda az oluyor:/ off yanı kızlar face eklemek ısteyen olursa nıvea ıcın ozelden yazarım.

kızlar bu arada cekiliş için kutuyu hazırlamaya başladım:) benim içinde değerli şeyler koyuyorum içine, umarım alan sevinir

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilk defa bişiy kazandım aama çekilişle sayılmaz :) teknosa turuncuşans mp4 çalar kazandım:)

niveadan yıne bişiy yapamadım sağol canım:)

rica ederim canım ne demek valla görünce kendim kazanmış gibi sevindim kazanamıyorum kazanamıyorum diyodun hep birde çikolata istiyodun bak Allah gönlüne göre verdi:))

yine olmadı nivea

ne cekilişi bu_?

canım teknosa 12. yıl için teknosa turuncusans rozetlerı buluyorsun bulmada sayılmaz sans kartı cekmek gıbı son rozetımı sanırım senın sayende kazandım sen benım lınke tıklayınca bana rozet cekme hakkıv verdı 2 rozetım vardı orda 3. yu buldum :) super oldu :) gecenlerde de solo dan tost makınası kazandım urun kodu gondır çekilişle, bu aralar azıcık sansım var normalde bahtsız bedeıyım:)

nıvea evet delırttı bedava alcaz dıye canım cıktı dısarda nıvea asla almam sade soft el kremı oda bana 2 sene gıder:))

sımdı baktımda :) dahaca sadece cekılıs hakkı kazanmıs olabılırım:) hahaha amannn cıkmaz o zaman cok ıncelememıstım hergun verılen odullerden bu onuda cekılısle yapıyorlarmıs herlade neyse pazar bellı olur:) buda sans ne dıyelım

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilk defa bişiy kazandım aama çekilişle sayılmaz :) teknosa turuncuşans mp4 çalar kazandım:)

niveadan yıne bişiy yapamadım sağol canım:)

kız sen çekiliş hakkı kazanmış olma çünkü oda çekilişle hergün belli oluyo bugünün kazananlarında hiç bayan adı yok kendi adına kazandıysan:)

aaaaa hadi yaaa sayfanda görünce tıklayayım demiştim bak gördünmü kendime hayrım yokya sana bi işe yaradı

kız sen çekiliş hakkı kazanmış olma çünkü oda çekilişle hergün belli oluyo bugünün kazananlarında hiç bayan adı yok kendi adına kazandıysan:)

:) liste ayın 7 sı ıcın cuma yanı gun cumatrtesıye dondu:) evet canım snaırım çekilişlşeymiş sakin kafayla okuyunca anladım :)) olsunn o da umıt:)

aaaaa hadi yaaa sayfanda görünce tıklayayım demiştim bak gördünmü kendime hayrım yokya sana bi işe yaradı

:) sağol canım ama teknosanın gunluk 3 cekme hakkı var baskalrıda davetını ılk kez kabul ederse bır hak verıyor tv ıcınde cekılıs hakkım var falan yap yanı tas attında kolunmu agrıdı

tamam anlaştık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…