kızlar şefler soruyordan kazandığımız fairy çekleri vardı
ben evde fairy kullanıyorum ama hepsiburadanın hizmetinden memnun kaldınız mı? kaç günde geldi
ben kullanmamıştım şimdi baktım 34 tl den 30,99 a düşmüş vede kargo bedava
kararsız kaldım hepsiburada dan hiç alışveriş yapmayınca :26:
Cevap Elazığ.........
bu nıvea benı verem edecek 4 te kalıyorhakkımda az oluyor:/ off yanı kızlar face eklemek ısteyen olursa nıvea ıcın ozelden yazarım.
valla dünyalar kadar oynadım hepmi4te kalırım.hırs oldu
kızlar bu arada cekiliş için kutuyu hazırlamaya başladım:) benim içinde değerli şeyler koyuyorum içine, umarım alan sevinir
kızlar hayretle açıklıyorumki sinikırs kazanmışım napim başımın üsütnde döndürsemmiki :))))))))))))
bu arada görüpte ileten arkadaşıma tekrardan teşekkürler benim siteler omodan sonra hala açılmıyor :)))))))
yine olmadı nivea
ne cekilişi bu_?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaailk defa bişiy kazandım aama çekilişle sayılmaz :) teknosa turuncuşans mp4 çalar kazandım:)
niveadan yıne bişiy yapamadım sağol canım:)
canım teknosa 12. yıl için teknosa turuncusans rozetlerı buluyorsun bulmada sayılmaz sans kartı cekmek gıbı son rozetımı sanırım senın sayende kazandım sen benım lınke tıklayınca bana rozet cekme hakkıv verdı 2 rozetım vardı orda 3. yu buldum :) super oldu :) gecenlerde de solo dan tost makınası kazandım urun kodu gondır çekilişle, bu aralar azıcık sansım var normalde bahtsız bedeıyım:)
nıvea evet delırttı bedava alcaz dıye canım cıktı dısarda nıvea asla almam sade soft el kremı oda bana 2 sene gıder:))
kız sen çekiliş hakkı kazanmış olma çünkü oda çekilişle hergün belli oluyo bugünün kazananlarında hiç bayan adı yok kendi adına kazandıysan:)
aaaaa hadi yaaa sayfanda görünce tıklayayım demiştim bak gördünmü kendime hayrım yokya sana bi işe yaradı
tamam sana çıkarsa söz bebişinede ufak bişey koyarız :) evde ne varsa kız çam sakızı çoban armağanı olacak yani nacizane
YAAAAAA BU OMOOO HEMEN BITMIS :) NEYSE O ZAMAAN BEN ONUMUZDEKI AY YAPAYIM ESIMIN HESABINDANDA YAPAYIM BU AYIN ACISI CIKMIS OLUR:)))
KAZANANLARI TEBRIK EDIYORUM AMA ÇOK ALANLAR BIRINI BENIM ADRESE RT YAPSIN HAHAA:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?