Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

facebooktan kazandığım kitabım bana ulaşılamadığı için taaa çok uak bir ilçeye gitmiş böyle birsaçmalık olabilir mi yol parası kitap parasından fazla...bu ay hebaolan 2. hediyem...Beko çay bardaklarımı da başksı teslim almış haram olsun

Tweetine Ülker |

tweetineulker standını nerden bulcaz ya ?

Ülker’in yeni kampanyasında para değil, tweet geçiyor; mutlu anlar çoğalıyor. Üniversite, stat ve alışveriş merkezlerinde gerçekleştirilen #tweetineulker kampanyasında bir tweet atana, bir Ülker ürünü ücretsiz. Bu haftasonu İstinye Park’ta kampanyaya katılan herkes, bir tweet karşılığı yirmi farklı Ülker ürününden birine sahip olacak.

Sosyal medyada etkin projelere imza atan Ülker, Twitter’da yeni bir kampanya başlattı. “Tweetine Ülker” isimli projede sadece bir tweet karşılığında, yirmi farklı Ülker ürününden dilediğinizi alabiliyorsunuz. Twitter mesajında #tweetineulker ve istediği ürünün adını yazanlar, arzu ettikleri lezzeti kampanya standından alabiliyorlar.

Geçtiğimiz hafta Starcity Outlet Center ve İstanbul Şehir Üniversitesi’nde tüketicilerle buluşan #tweetineulker standı, bu haftasonu İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde olacak. Ülker, önümüzdeki aylarda da maçlarda ve üniversite koridorlarında “mutlu anlar” dağıtmaya devam edecek

kızlar ben facemi kapatmıştım ama sırf bu çekilişler için yeni bir face aldım şimdi

nivea oynamaya kalktım beceremedimde,benden arkadaşa istek gönder diyor,lütfen beni eklermisiniz,face ismim serap yıldırım,şu maskeli polyana resmi var,eklerseniz sevinirim,hem sizde beni böyle yarışmalarda eklerseniz karşılıklı paslaşırız

yine iki lafı biraraya getiremedim,ekleyin işte gitsin

markafoni kullanmayacak olursa bende alabilirim kızlar karsılığında suan verecek bişeyim yok.ama kartı olmadığı için kullanmak istemeyen varsa.hazır birkac sey beğenmişken değerlendirmek isterim

arkadaşlar bu nıveadan 4 tane alabiliyorum 5.bir türlü gelmiyor ne topladıysam 4 te kalıyorum kazanan arkadaşlar toplamanın bir sırrı varmı?

arkadaşlar bu nıveadan 4 tane alabiliyorum 5.bir türlü gelmiyor ne topladıysam 4 te kalıyorum kazanan arkadaşlar toplamanın bir sırrı varmı?

bende aynı,gıcık oldum,zaten çanta hemn doluyor,boşaltınca baştan başlıyorsun olmuyor,eklesene beni,birer 3 lük hakkımız olur ikimizinde.

Yüzlerce Serap Yıldırım var bulamadım maskeli polyanayı bir türlü

verirsen isterim

bu arada sinema bileti koduna takas yapmak isteyen olursa markafoni çekini haber versin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…