benimde markafoni kodum var takasla verebilirimmm, bide tek kişilik yedigünden burger menu kodum var onuda takasla verebilirimm
kızlar şu butiğim bayağı uzun zamandır 30tl hediye çeki diye ürünlerini beğendirip paylaştırıyor, kazananın açıklandığını görmedim, sayfayı da inceledim biraz ama ben mi bulamadım?
ben alabilirim takas için markafoni kodunu
kızlar şu butiğim bayağı uzun zamandır 30tl hediye çeki diye ürünlerini beğendirip paylaştırıyor, kazananın açıklandığını görmedim, sayfayı da inceledim biraz ama ben mi bulamadım?
kızlar bana da çek geldi isteyen olursa takas yapalım özelden mesaj atın
[FONT=Comic Sans MS]Kredi kartım olmadığı için markafoni indirim çekini kullanamıyorum. Kartsız alışveriş yapılmıyo markafoniden bildiğim kadarıyla. Takasla birine verebilirim..[/FONT]
canım aynı hesaptan daha önce ürün kazandıysan form gelmiyor tekrar banada aynısı oldu 2. kazandığım üründe form çıkmadı bende msj yazdım baktılar kazandığım 2 üründe görünüyodu onlarda ilkten form doldurduğumuz için tekrar çıkmıyo yani
Soruları Cevapla, 2013'ü Uludağ'da Karşıla!
Ağaoğlu Yaşam Mimarı sayfasının yılbaşıyla ilgili sorduğu 5 soruyu en kısa sürede doğru yanıtlayan kişi, Ağaoğlu My Resort Otel'den çift kişilik 3 gece konaklamalı yılbaşı tatili kazanıyor.
İşte yarışmaya katılabileceğiniz uygulama sayfası: Ağaoğlu - Yılbaşı Yarışması | Facebook
şimdi yine niveadan kazandım..yine form yok yine yok...bu 7. oldu
şimdi yine niveadan kazandım..yine form yok yine yok...bu 7. oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?