Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar ben bu yumoştan heç bi halt anlamadım ne olur biri anlatsın oyunu tamamladım süpersin yazdı eee şimdi ne olacak daha fazla puan toplamak isersen devam et diyor. neyeapacam ben şimdi ne olur biri anlatsın bana

kızlar facebook hesabım kitlendi, sanırım herkesi eklediğim için.
hesaptaki herkes kampanyacı ve ben kampanya ayakkabı bebek avon filan resimlerinden kimsenin hesabını tanıyıp o aşamayı geçmeyi beceremedim, bu sekilde hesabı kitlenen var mı? ne zaman geri açıldı? veya ne yapılabilir? bilgi verebilecek var mı acaba? çok üzüldüm.

kızlar şu butiğim bayağı uzun zamandır 30tl hediye çeki diye ürünlerini beğendirip paylaştırıyor, kazananın açıklandığını görmedim, sayfayı da inceledim biraz ama ben mi bulamadım?

cuöartesi günleri öğlen saatlerinde online olan katılımcılar arasından cekiliş yapıyormuş, ctesi açıklıyormuş öyle bir yazısı vardı biyerde cnm, aşağıya in baya orda bi yerde yazıyo.

kızlar şu butiğim bayağı uzun zamandır 30tl hediye çeki diye ürünlerini beğendirip paylaştırıyor, kazananın açıklandığını görmedim, sayfayı da inceledim biraz ama ben mi bulamadım?

ben sıldım artık onu

kızlarr dun yanlıs anladıgım teknosadan kazanamadım bana cıkmadı uhuuu :) neyse baska hedıyelere.

Turkcell facebook sayfasında Sıra Kimde uygulamasına katıl, hediyeler kazan. En çok arkadaş daveti yapan ve bu davetleri kabul edilen sıralamadaki ilk 10 Kullanıcı iPhone 5 kazanacaktır. Bir kişi sadece bir adet iPhone 5 kazanma hakkına sahiptir. Sıralamadaki ilk 10 Kullanıcıya verilecek toplam iPhone 5 ödülü 10 adettir. Yine http://magaza.turkcell.com.tr/'de harcayabilmesi için 8.000. kişiye kadar her 100. Kullanıcıya 100,00 TL'lik hediye çeki verilecektir. 8.000. kişi son kişi olacak, 8.000. Kullanıcıdan sonrasına ödül verilmeyecektir. 100. ve 8.000. Kişiler arasındaki (bu kişiler dahil) Kullanıcılara hediye edilecek toplam hediye çeki adedi 80 adet olup, bir kişiye sadece bir adet hediye çeki hediye edilecektir

https://www.facebook.com/Turkcell/app_345577518854867#_=_

kızlar bana da çek geldi isteyen olursa takas yapalım özelden mesaj atın

Samsung'a sitem dolu mesaj yazdım. Bir çek hediye veriyorsunuz o da limitli illa cebimizden para mı çıkacak diye. onlarda bana
"Konu hakkında detaylı bilgi alabilmek için Destek sekmesinde bulunan İletişim Formu aracılığıyla iletişim bilgilerinizi bize iletmenizi rica ederiz. Bu sayede size hızlı bir şekilde yardımcı olabiliriz." diye cevap yazmış.
100 liralık ta alırım 10 liralıkta limit ne oluyor kızıyorum bu tür şeylere. Hediyeyse hediye

[FONT=Comic Sans MS]Kredi kartım olmadığı için markafoni indirim çekini kullanamıyorum. Kartsız alışveriş yapılmıyo markafoniden bildiğim kadarıyla. Takasla birine verebilirim..[/FONT]

ben kullanabilirm karşılığınde ne istersin yada fiyat

canım şimdiye kadar hiç kazanmadım..5 ürünü azönce 6 kez tamamladım yani 6 kez kazandım ama form çıkmıyor kazanıldığında hemen form
çıkıyor değilmi?

ben daha formu doldurdum yarışmaya girerken 1 kez girebilrisiniz..hakkınız bitmiştir dedi..nedir böyle yarışmalardan çektiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…