Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar banada şu omoyu biri anlatıversin nurcancım ilk seninle tanıştımseni yakın görüyorum sana sorayım dedim faceden ama benim face engellendi neden oldu anlamadım çok arkadaş eklediğim içinmi ne saçma bişi ne zaman açılacağınıda yazmıyo teyzemin faceden ekliyorum artık :)
ama şu omoyu çok merak ettim hergün girincemi alınıyo bişeylermi yapılıyo siteyede üyeyim ama bişi anlamıyorum

canım hergün siteye mutlaka giricen sonra bebek çocuk sağlık felan diye bölümler var onlardan herhangi üçünü bikez facede paylaş orda omo puan yazan bölümler var kenarlarında omo işarati vardır bu paylaşmayı sadece bir gün 3 defa yap bidaha yapmana gerek yok sonra bide o omo puanlı paylaştıklarına hergün 3 tane yorum yapıp gene puan alabiliyorsun laf aramızda diye bi bölüm var görmüşsündür oraya 3 kez ya yorum yapıcan yada yeni konu açıcan bunuda hergün yapıp puan kazanıyorsun canım

bebek çocuk bölümlerine girip 3 defa paylaştım..
omo puan yazan yer neresi oluyoki
illaki bugün paylaştııklarımamı yarın yorum yapmalıyım:26:
mesela şu an puanım 331 yazıyo..hergün kaç puan olması lazım :26:
çok soru sordum biliyorum

nivea da yine davetlerin karşılığı haklar birikmiyor
halbuki kaç tane olması gerek,kızlar sizde de aynı mı?

Soruları Cevapla, 2013'ü Uludağ'da Karşıla!

Ağaoğlu Yaşam Mimarı sayfasının yılbaşıyla ilgili sorduğu 5 soruyu en kısa sürede doğru yanıtlayan kişi, Ağaoğlu My Resort Otel'den çift kişilik 3 gece konaklamalı yılbaşı tatili kazanıyor.

İşte yarışmaya katılabileceğiniz uygulama sayfası: Ağaoğlu - Yılbaşı Yarışması | Facebook

kızlar markafoni çeki olup kullanmayacak olan varsa bana verebilir mi şu an takas edecek birşeyim yok ama en kısa zamanda gelen ödül veya çeklerden birini yollarım .. bebişime yılbaşı hediyesi alırım ne güzel olurdu :)

yok canım hergün kafana göre bi sayfasına laf aramızda bölümü olması yeter canım herhangi 3 tanesine yorum yapacaksın puan omoda nasıl biliyonmu hani sayfayı açınca anneler için var bide pratik bilgiler diye 2 bölüm var bunllara basınca alttada bölümler çıkıyo mesela anneler içine mausu getir çocuk ve bebek diye iki bölüm var çocuğa girdim bikaçtane konu çıkıyor birtanesinde kenarında sarı bir omo işareti var onu açıyorsun onu 3 kez paylaşıyon ama birkereye mahsuss hergün değil sonrada altına 3 kez yorum yapıyorsun bu yorumu hergün 3 kez yapıyorsun benim net yavaş omoya girdiğimden beri dün akaşam çok hızlı cevap veremiyorum kusura bakma aklına takılan olursa gene sor geçte olsa yazarım birde ilk günden başlamazsan bişi kazanamazsın omoda sen bu ay alıştırma yap bidahaki ay katılırsın

[FONT=Comic Sans MS]Kredi kartım olmadığı için markafoni indirim çekini kullanamıyorum. Kartsız alışveriş yapılmıyo markafoniden bildiğim kadarıyla. Takasla birine verebilirim..[/FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…