Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

istanbula yakın oturuyorum kocaelideyim, günübirlik gelip gezip dönüyorum, kalma şansım olsa iyi olurdu o yüzden istedim, ilgin için teşekkür ederim canım. eğer gitmezlerse 1 gece kalıp öyle gezmek güzel olurdu. kısmet artık

bugün benim doğumgünüm yere göğe yazdım herhalde :)) ama acayip hüzünlüyüm kutlama istemiyorum sebepsiz yere ağlayasım var çocuklar uyusun film falan açıcam ağlamak için

abi bi insan aylardır hiç mi birşeyde ismini görmez yav deli olcam.esmeris poponu kaşı cnm maşallhın var.nazar etcem şimdi sana

bugün benim doğumgünüm yere göğe yazdım herhalde :)) ama acayip hüzünlüyüm kutlama istemiyorum sebepsiz yere ağlayasım var çocuklar uyusun film falan açıcam ağlamak için

umarım önümüzdeki bütün yıl bu sekılde gecmez tam tersıne huzur mutluluk gulme eglenme seklınde gecerr, guzel bır yıl gecırmen dılegıyle canım.

aa tamam canımm yanmasını istemem eğer ölebişi olursa faydam olursada ne mutlu bana.ismini unuturum falan sen bana yine sor bazen isimleri karıştıyorum falan bana özelden mesaj atarsın belli oldumu diye devredilirse seninle iletşime geçerim. iki kişilik oda ama odalar aryı google amcaya yaz bak odalar nasıl die istersen
sen ne zaman olursan hrld bende o zaman olucam çıkmıo banada yaa uyuz oldum

elbet bi gün çıkıcak ümidimi kaybetmiyorum. mesela cezveyi çok beğenmiştim genelde bunlardan biir hep çeyizlik ürün veriyo hep çeyizime koyuorum işe yaraynaları bende artık ufak tefek şimdiden başladım kiki

abi bi insan aylardır hiç mi birşeyde ismini görmez yav deli olcam.esmeris poponu kaşı cnm maşallhın var.nazar etcem şimdi sana

kaşıdım kaşıdım
aman aman değdirme çok nazar değdi böle o zaman şansım gidiyo uzun süre içim daralıyo o zamanda.
her kazandığımıda söylemek isteimiyorum nazara gelicem diye ama gelde söyleme hemen içimi döküyorum sizlere

şşşşhtt ne ağlaması bugün senin günün, eğlen coş gez şımar biraz.
bazen insana o duygu geliyor ama geçiyor sıkma canını sakın bu özel gününde
Rabbim evlatlarınla sevdiklerinle hayırlı uzun senelere nasip etsin inşallah.İyi ki doğdun .Doğum günün kutlu olsunn
hepiii pörteyyy tuyuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
Kızlar dünya göz hastanesinin yarışmasında 3600 kişi arasından seçilen 5 kişiden biri olup kupa kazanmışım..işte gelen mesaj :)
Ufak tefek şans kırılıyor galiba :)

Eklentiler

• $SC20121214-175339.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 29

yayınlandı mı bilmiyorum ama :26:

Alix Avien
11 saat önce
Resimdeki cümleyi tamamlayan bir şanslı takipçimiz, Alix Avien’den Shine Plus Ruj ve Shine Plus Oje Seti kazanacak!
O neden sen olmayasın!
*Kazanan takipçimizin adını 17 Aralık Pazartesi günü sayfamızda açıklayacağız.

https://www.facebook.com/AlixAvien

http://www.facebook.com/AvivaTurkiye/app_286789824756048 burda canım :) ctrl F yaparak ismini aratırsan çıkıyor..

Kızlar dünya göz hastanesinin yarışmasında 3600 kişi arasından seçilen 5 kişiden biri olup kupa kazanmışım..işte gelen mesaj :)
Ufak tefek şans kırılıyor galiba :)

dünya gözden bana süper paket geldi oyuncak ayı usb anahtarlık çay kupası içinde küçük şekerlerden var kitap facebooktan kazanmıştım

tebrikler valla

Cappy Türkiye ‏@CappyTR

Cappy Hediye Paketi kazandıran Twitter soru-cevap yarışmamız bugünlük sona erdi. Bir sonraki yarışma 17 Aralık’ta!
Kapat

Yanıtla
Retweetle
Favorilere ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…