Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bugün benim doğumgünüm yere göğe yazdım herhalde :)) ama acayip hüzünlüyüm kutlama istemiyorum sebepsiz yere ağlayasım var çocuklar uyusun film falan açıcam ağlamak için

sakin ol, dogum gunun kutlu olsun, çocukların sana ait, sağlıklılar, ailenle bir çatı altında ve birliktesin; bunlar bile mutlu olmak için yeterli değil mi?

Canımm harikasınnnnnnnnnnnn..

Umarım o şanslı kişi ben olurummmm

hanımlar nıvea yı nasıl kazanıyorsunz enaz 100kere oynadım tık yok ya

buarada tena hasta ve depend beı ucretsız numune yolluyor bılgınıze.
belkı ılerde lazım olur dıye ben ıstedım sızde ısteyebılrsınız

Müjde'nin çorabını bul, sürpriz hediye seti kazan! En yakın satış noktasında, Müjde Parlak Fit Külotlu 15 Denye çorabının fotoğrafını çekerek Twitter'da #MüjdemiBuldum hashtag'ı ile paylaşın, Müjde'den hediye seti kazanın! Hemen Müjde'yi Twitter'da takibe alın: http://twitter.com/mujde

vy arkadaş organizasyon işenedemi girdin sen
bende diyom bizim topic neden boş
bende istiyom bende
böle şeyler çıkmaz bana ama bizim kızlarada ekliyim linki belkim onlar kazanır tatlım
aferin kız ne güsel düşünmüşün

kızlar şu turkcellin (532 little ceasars-kenar pizza)geçenlerde pizza kampanyasına katılıpta alamayan,ilinde bu firma olmayıpda yararlanamayan varsa şifresini bnmle paylaşmak isteyen var mı acaba aranızda ?

kızlar şuna bakın penti ne yazmış
"Yarışmaya katılan herkesin sınırsız dilek hakkı vardır. Her 100.kişiye girdiğinizde hediye olarak Penti'nin dileğinize uygun renginde sizler için seçtiği çorabı kazanırsınız."

mesela ben hep sağlık seçtim mavi çorap mı gelecek ki bana:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…