Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bende ocetinsle markafoni çekimi takas etmiştim bugünde verdiği kodlarla sinemaya gittim hiçbir sorunda çıkmadı Evim Sensin filmine gittim fakat hiç beğenmedim tavsiye etmem

hediyeyi küçümsemeyip tüm çekilişlere katılmak gerekiyor sanırım. ben artık öyle yapıyorum en azından. bir de şu beğen paylaş yarışmalarından bir türlü yüzüm gülmedi. anca nivea penti gibi oyunlu kampanyalardan kazanabiliyorum. onlar da çok değil

ahhh sağol canım yaaa bi kırılma yaşamam lazım benim hiçbirsey kazanamıyorum bendemi var sorun diye düşünmeye basladım

şeytanın bacagı mevzu bendede durum aynı :) pentıden baska tık yok hele nıvea cıldırrrttıı

olsun yahu, bu da işin tuzu biberi. heyecan oluyor yani, arada bi çıksa seviniyoruz :))

ben de pentiden kazanamıyorum bu ara. arkadaş kalmadı :)

pentıden bır sure saymaca taktıgı yapıyorum oyle 4 tane yaptım:) ama nıvea ıhh cok oynadım yok 5 yok arkadas benı ekledınmı acaba :)

ümidi kestim bile ondan sinirimi bozdu

anam sıkıcı hakaten

he valla oylede sıkılıyor ınsan bı zaman sonra bırde cıakrda bu kadar karmasada haberım olmazsa dıyorum ben bırde kullanamayacagım cekılıslere katılmıyorum yazık olmasın dıye

Bende ocetinsle markafoni çekimi takas etmiştim bugünde verdiği kodlarla sinemaya gittim hiçbir sorunda çıkmadı Evim Sensin filmine gittim fakat hiç beğenmedim tavsiye etmem

ben beğendim filmi duygusalımdır birazşarkısı çok etkilemişti beni

uyumadımmmmmmmmmmmmmm offffff yanı uyku ılacı çekılısı var mı bı yerlerde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…