Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Cappy Türkiye ‏@CappyTR
Meyveleri iyiliği Twitter’ı sarıyor. Bugün soracağımız sorularla toplamda 40 kişi Cappy Hediye Paketi’ni kapıyor!

kızlar burdan egemenadil'le ödül değiştirmiştik..bana çift kişilik sinema bileti verdi, sinemaksimum dedi ama eşimle sinemaya gittiğimizde "bu işletmede geçerli değildir" ibaresi çıktı...neolaki bu :44:

canım ben bu bahsettiğim arkadaşa da bulunduğum ili söyledim geçerli mi diye de bi kaç defa sordum ama buna rağmen böyle yaptıysa bişey de demiyorum artık

benim bi yarışmadan kazandıgım 2 kişilik sinema kodum vardı arkadaşa vermiştim karşılıksız,sinemaya gitmek istediğini falan yazmıştı,eğer o verdiğim kodları takas yaptıysa senle yerini karıştırmış olabilir

Son düzenleme:
canım ben bu bahsettiğim arkadaşa da bulunduğum ili söyledim geçerli mi diye de bi kaç defa sordum ama buna rağmen böyle yaptıysa bişey de demiyorum artık

canım MESAJ BU ŞEKİLDE GELİYO

10:17
Yedigün
Selam Nurcan,
PNR KODU:
52E321C8
09E51EA4
Her PNR kodu tek kişilik ve tek girişliktir. Son kullanım tarihi 31.12.2012’dir ve 3D filmler hariç tüm seanslarda geçerlidir. Geçerli olduğu sinemalar:
İstanbul: Cinemaximum İstinyePark, Cinemaximum Fitaş, Cinemaximum Forum İstanbul, Cinemaximum CKM Budak, Cinemaximum Carrefour Maltepe, Cinemaximum Pendorya.
Ankara: Cinemaximum Cepa , Cinemaximum Ankamall, Cinemaximum Antares
İzmir: Cinemaximum Forum Bornova, Cinemaximum EGE Park
Cinemaximum Carrefour Bursa
Cinemaximum Carrefour Çanakkale
Cinemaximum Serdivan Sakarya
Cinemaximum Park 328 Osmaniye
Cinemaximum Yeşilyurt Samsun
Cinemaximum Tekira Tekirdağ
Cinemaximum Migros Ordu

Son düzenleme:
Estee Lauder Türkiye
Estée Sumptuous Extreme Maskara ile kirpiklerinizde etkileyici uzunluk ve sıradışı hacim. Sumptuous Extreme Maskara Set kazanmak için tıklayın! http://on.fb.me/VL9PMD

diğer arkadaşa da verdim sorun çıkması benim kasıtlı yaptığım birşey değil ayrıca kullandığım için başka çek numarası gönderdim başka ne yapabilirim bilmiyorum ne dememei ne yapmamaı istiyosunuz anlamaıoyırunm

SAĞOL CANIM BENİM DÜŞÜNMEN YETERLİ BEN BAKMA KAZANAMADIM FELAN DİYOMDA MUHABBET OLSUNDİYE KAZANMAM ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL ASLINDA BENİM DÖNEM DÖNEM KAFAMI DAĞITMAM GEREKEN ZAMANLAR OLUYOR OZAMANLARDA YENİ Bİ UĞRAŞ ARIYORUM BENİM İÇİN ZAMAN KAYBI OLUYOR AMA SÖYLEMEN BİLE ÇOK BÜYÜK İNCELİK İNŞALLAH SEN BOL BOL KAZANIRSINDA HERKEZLE PAYLAŞMAYA DEVAM EDERSİN
CANIM OZAMAN Bİ MESAJ ATSANAZA ÇÜNKÜ ÇOK AYRINTILI GÖNDERİYOLAR MESAJI NORMALDE
ahhh sağol canım yaaa bi kırılma yaşamam lazım benim hiçbirsey kazanamıyorum bendemi var sorun diye düşünmeye basladım

olsun yahu, bu da işin tuzu biberi. heyecan oluyor yani, arada bi çıksa seviniyoruz :))

ben de pentiden kazanamıyorum bu ara. arkadaş kalmadı :)

KIZLAR YUMOŞU OYNAYIN O BAYAĞI KİŞİYE VERİYO BİŞİLER ÖZELLİKLE ANNEME ÇOK BONKÖR :b İÇERDE ADAMIMI VAR NE :b
bende cok kişi ekliyom ama bir kısmı yolladıgım istekleri bile kabul etmiyor, kendilerine bakıyolar.. madem niye ekliyolar bizi çözemedim
CANIM İSTEK DEMİŞKEN BAZI İSTEKLER KABUL OLMUYO BURDAN HEM ARKADAŞLARA HEMDE SANA BİLDİRMİŞ OLİM EĞER YARIŞMAYA DAHA ÖNCE KATILDIYSAK BAZI YARIŞMALARDA İSTEK GÖNDERSENDEKABUL GÖZÜKMÜYOR BİRDE KENDİ ADIMA KNOR MANİ YARIŞMASINDA SAYFAYI KABUL EDİYORUM AMA KABUL ETMMEMİŞİM GİBİ OLUYOR BURDAN İLETEYİM KNOR DAVETLERİNİ KABUL EDEMİYORUM HATA VERİYOR

canım ille senle alakalı diye bişi yok ama sana gelen mesajda yazması lazım nerden bilcek insan nerde kullancanı msj atın onlar zaten liste gönderir size

özelden cevap yazdım gece gece kafama taktım ama benim yaptığım bişşey yokken e kullandığım için karşılığında çekte gönderdim başka ne yapabiklirim ki onu soruyorum sadece bende suç yok gidip sinemayı basamam ya

ha ha :)))))))))) hep beraber basalım bukadar kadın :)))))))) canım arkadaşta kasten yapmışsındemedi zaten ama normalde sana mesajı gönderenlerin bilgileri göndermesi gerekiyordu onlara mesaj attıysan sana dönüş yaparlar bir hata olmuştur ama insan sana özel olarak değilde orda kampanya geçerli değil deyince sıkıntıya düşer ben kendim kazandığım halde gitmeyecesaret edemedim önce aradım sinemayı böle bişi varmı diye kendini arkadaşınyer,ine koyarsan anlarsın sende yoksa ille sen bilerek yaptın demiyoruz zaten arada butip hatalar olabilir konuşarak halledilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…