arkadaşımda vermiş adres ..verdığı lınklerden uye olmamış ama .. dolandırıcı bır sıteyse ıhbar etmek lazım ! bakalım gonderecekmı hediyelerı ? yılbaşından sonra göndereceği bılgısıne nereye gondermış arkadaşıma sorayım ona yazmışlarmı?
takip edelim medyaevent'ı, buradan arkadaşlar da kazandı. bi yamukları olursa icabına bakarız şimdi elimizde pek bir şey yok :)
banada aynısını dediler.yılbaşı hediyesiymiş.Yılbaşı hediyesi kapsamında hediyeler efendim. Yenilikçi bir grubuz ve ilerde daha fazla bilgiye sahip olacaksınız. Teşekkürler,
banada aynısını dediler.yılbaşı hediyesiymiş.
bende üye olmadım ama edres bilgilerimi yolladım. inşallah bişey çıkmaz.
ben hakkınızda dolandırıcı olduğunuz falan konuşuluyo hakkınızda hiç bilgimiz yok dedim. esmerist aynen sana yazdıklarını yazmışlar
Efendim biz Alman firmasının Türkiye bölümünü oluşturuyoruz Media Event burdan gerekli referanslara bakabilirsiniz yenileniyoruz. diyo
Allahtan ufak bişi kazandık kargo parası onlara aitmişte
canım benim kızım gece 10 dedimmi uyku saati ozamanlar oyanaya bilirim oynayamazsan yaz banayumoşa daha bakamadım ya. haftasonu gelsin anca bakabilirim galiba olmadı kapına gelcem :)))
valla bende arkadaş davet etmiyom zaten benimkiler abuk sabuk asker karıları anca dedikodu yaaparlar bi beğen desen üşenirlerdemekki son güne nasipmiş,bugün eşimin hesabından niveadan erkek deodarantı kazandım,yuppi muppi
arkadaşlar birşey sorucam,ben duruyu açıyorum,yükleniyor...diyor ama sonra açılmıyor,varmı aranızda aynı sorunu yaşayan.
birde yumoşu ben sadece bana verilen günlük haklarla oynayabiliyorum,arkadaşlarımı davet ediyorum ama onlarmı kabul etmiyor yoksa başka birşeymi anlamıyorum,fazla hakkım olmuyor yani:44:
hepsi çok güzel güle güle kullan arkadaşımız çok hoş bir paylaşım yaptı zaten hediyeleride bir okadar hoşEki Görüntüle 582452 Eki Görüntüle 582452 Eki Görüntüle 582453 Eki Görüntüle 582454 Eki Görüntüle 582455 Eki Görüntüle 582456 Eki Görüntüle 582457 Eki Görüntüle 582458 Eki Görüntüle 582459 Eki Görüntüle 582460 Eki Görüntüle 582461 Eki Görüntüle 582462 Eki Görüntüle 582463 Eki Görüntüle 582464 Eki Görüntüle 582465 Eki Görüntüle 582466 Eki Görüntüle 582467 Eki Görüntüle 582468
işten gelince paketim gelmişti alelacele çektim eklemek için :) yelkenlikiz çoooooooooooooooooooookkk teşekkür ederim canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam hedilerini çok beğendim notta da belirttiğin gibi kullanamayacaklarımı mutlaka kullanacak birilerine vericem hele el emeği olan hediyelerine bayıldım bittim anneciğin nur içinde yatsın bende seni çoooook seviyorum
canım genelde paketlerle beraber makinayıda geitriyolar sonra makinayı geri alıuyolar kampanya bitince biz hep üye oluruz sürekli kullanıyoruz ama netten kazanınca farklı olcanı sanmıyorum mesela tv felan alırkende butip üyelikler hediye ediyolar onlardada makinayı çanağı gelip kuruyolar ama zamanı dolunca makinayı verip kendi uydunla devam ediyorsunsağolasın canımda digiturk yok bizde, akrabalardan birine veririm.ya öylesine ummadığım yarışmalardan kazanıyorum ama istediğim yarışmaları kazanamıyorum
:44:
canım yakınında bebeği olacak varsa ona ver bari yazıktır yada burda bebekleri olan çok arkadaş var belki park beşik almak isteyen oluryani kırk yılda bir kazandık oda işime yaramayacak :-(
arkadaşıma msj gelmemiş twıtterdan web sıtenız yok ? varsa paylasın bakalım demış cvp vermemışler??
Eki Görüntüle 582452 Eki Görüntüle 582452 Eki Görüntüle 582453 Eki Görüntüle 582454 Eki Görüntüle 582455 Eki Görüntüle 582456 Eki Görüntüle 582457 Eki Görüntüle 582458 Eki Görüntüle 582459 Eki Görüntüle 582460 Eki Görüntüle 582461 Eki Görüntüle 582462 Eki Görüntüle 582463 Eki Görüntüle 582464 Eki Görüntüle 582465 Eki Görüntüle 582466 Eki Görüntüle 582467 Eki Görüntüle 582468
işten gelince paketim gelmişti alelacele çektim eklemek için :) yelkenlikiz çoooooooooooooooooooookkk teşekkür ederim canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam hedilerini çok beğendim notta da belirttiğin gibi kullanamayacaklarımı mutlaka kullanacak birilerine vericem hele el emeği olan hediyelerine bayıldım bittim anneciğin nur içinde yatsın bende seni çoooook seviyorum
bugün istanbul kar altında arabalar çalışmıyo sular sabahtan beri kesik pc yi elleyesim bile gelmiyo çok mutsuz hisseiyorum ama kazanan arkadaşlar olmuş çok sevindim tebrikler
kızlar bana da çok şüpheli geldi, sayfasının yapısı bile dandikefendim felan yazıyor sanki bi grup cocuk dalga geçer gibi, bende katıldım bir kaç yarışmasına ama kazansam sanki sevinmicek gibiyim, verdiği site alman firması, birde vericekleri hediyelerin resimlerini netten bulup bulup ekliyolarr
yelkenlikiz maşallah yüreğin ne zengin :)) oo nevresim takımı da var.daha çokları senin olsun kız :))
güle güle kullan canım sen de :)
Benim de çekiliş yapasım geldi ya
Meet Bill filmini de çok severim ayrıca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?