amin canım daha ıyılerı hepımızde olsunkız çekiliş dedi biri hadi yap haydı yap:)) elımde bırsey oldukca yapmauyı dusunuyorum ben baska arkadaslarımızda bu konuda adım atarlarsa kendı sayfamızdada hedıyelesmıs oluruz fılm guzeldır candır:)
Barkodlardan bir dilek tut!
Yeni yıl hediyeni Pierre Cardin barkodlarında yakala! Pierre Cardin mağazalarına gel, triko gömlek ve pantolonlardan dilediğini beğen, barkodunu yolla, beğendiğin ürünü sana hediye edelim!
https://www.facebook.com/PierreCardinTurkiye/app_117310508433837
neden canım adamlar gelip evine kuruyo herbişeyi oooh negüzel valla benim kocam kazansa taklalar atar paara veriyoz okadar :))))) sen bedava buldun kız değerini bilnurcan inş dediğin gibi değildir..eğer öyleyse başkasına veririm
internett giriş şifresi verirler sanırım
aa bozmuyoruz moralimiziii,mutsuz hissetme kendini.
neden canım adamlar gelip evine kuruyo herbişeyi oooh negüzel valla benim kocam kazansa taklalar atar paara veriyoz okadar :))))) sen bedava buldun kız değerini bil
ay ben kışlardan ve ağustos ayından nefretettiğim kadar hiç bişiden nefret etmiyom evim dükkan üstü ne yapsam ısıtamıyorum tayin çıkardiyede taşınamıyoz kızımın elleri hep soğuk nefret ediyorum 2 yıldır kıştan
ama 1 aylık canım
neden canım adamlar gelip evine kuruyo herbişeyi oooh negüzel valla benim kocam kazansa taklalar atar paara veriyoz okadar :))))) sen bedava buldun kız değerini bil
ay ben kışlardan ve ağustos ayından nefretettiğim kadar hiç bişiden nefret etmiyom evim dükkan üstü ne yapsam ısıtamıyorum tayin çıkardiyede taşınamıyoz kızımın elleri hep soğuk nefret ediyorum 2 yıldır kıştan
eşinin sınıfı ne canım?
iyi geceler kızçeler
eşim bu gece nöbette bende çekilişlere bakayım dedim ama hiçde canım istemiyo hiç bişey kazanamıyorum sinir oluyorum
varmı şöle küçükde olsa herkesin kazandığı bi yarışma yoksa şans yok bende anacımm
canım uzman sözleşmeliler okullu değil
canım uzman sözleşmeliler okullu değil
sen öğretmensin dimi canımatanma durumu of of kötü ya. bi ordan bi buraya savrulduk biz de kaç zaman. gönlünüze göre olsun, içinize sinsin bundan sonrakiler inşallah.
valla ben de çekilişlerden hiç siftah yapamadım. anca yarışmalardan bir kaç tane aldım. bloglara katılabilirsin bak, katılım 1000lere ulaşmıyor :)
yok canım,jandarma piyade karacı hangisi demek istedim?
bende asker eşiyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?