Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şu yoğunluğum bi geçsin, alışverişe falan çıkmam lazım :) hazırlanınca mutlaka haber veririm.

nurcan inş dediğin gibi değildir..eğer öyleyse başkasına veririm
internett giriş şifresi verirler sanırım
neden canım adamlar gelip evine kuruyo herbişeyi oooh negüzel valla benim kocam kazansa taklalar atar paara veriyoz okadar :))))) sen bedava buldun kız değerini bil
aa bozmuyoruz moralimiziii,mutsuz hissetme kendini.

ay ben kışlardan ve ağustos ayından nefretettiğim kadar hiç bişiden nefret etmiyom evim dükkan üstü ne yapsam ısıtamıyorum tayin çıkardiyede taşınamıyoz kızımın elleri hep soğuk nefret ediyorum 2 yıldır kıştan

ama 1 aylık canım

ya bu pierre cardine nerden barkot bulacaz ne bu yarışmalar böle ya

via porta kızımın fotosunu koydum beğenin kız tatlıdır kızım

eşinin sınıfı ne canım?

2 saattir takatukaya bakıyorum kızıma ayakkabı almak için seçemedim bi türlü tam seçtim bu sefer sipariş veremiyorum site hata veriyor hayret yaw

iyi geceler kızçeler
eşim bu gece nöbette bende çekilişlere bakayım dedim ama hiçde canım istemiyo hiç bişey kazanamıyorum sinir oluyorum
varmı şöle küçükde olsa herkesin kazandığı bi yarışma yoksa şans yok bende anacımm

atanma durumu of of kötü ya. bi ordan bi buraya savrulduk biz de kaç zaman. gönlünüze göre olsun, içinize sinsin bundan sonrakiler inşallah.

valla ben de çekilişlerden hiç siftah yapamadım. anca yarışmalardan bir kaç tane aldım. bloglara katılabilirsin bak, katılım 1000lere ulaşmıyor :)

sen öğretmensin dimi canım
yok canım,jandarma piyade karacı hangisi demek istedim?
bende asker eşiyim de

ulaştırma canım senin eşin ne bide arkadaşlarınla anlaşa biliyonmu ben kadınların hiç biriyle anlaşamıyomçok gıcıklar allahtan rütbeli değiller

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…