Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yok valla insanın morali bozuluyo o kadar katılıyoz tık yok bende boşa kürek çekiyorum
hangi bloglar yaw adres verin bakem

bütün tayincilerde buraya toplanmış herhalde
bizde bu yaz şarka gidecektik çıkmadı lojmana taşındık bizde seneye ya nasip

yok valla insanın morali bozuluyo o kadar katılıyoz tık yok bende boşa kürek çekiyorum
hangi bloglar yaw adres verin bakem

blog paylaşımı yapamıyoruz di mi kızlar? google dan yapabilirsin, SiremimS'in blogunda çekiliş vardı yanılmıyorsam. ordan başlayabilirsin mesela :)))

kızlar bu durunun linkini yazar mısınız rica etsem...

bütün tayincilerde buraya toplanmış herhalde
bizde bu yaz şarka gidecektik çıkmadı lojmana taşındık bizde seneye ya nasip

senindemi asker kız ben varya asker karılarından kaçmak için takıldım bu siteye sürekli başımın etini yiyolar :))))))))) birtanesiyle yan yana oturuyom bide :))))))))

senindemi asker kız ben varya asker karılarından kaçmak için takıldım bu siteye sürekli başımın etini yiyolar :))))))))) birtanesiyle yan yana oturuyom bide :))))))))

hemen burdan da kaç o zamn

şaka şaka bende aynı durumdan muzdarabim
ama arada tek tük çıkıyor insancık

kızlar ben osman tayyarla arkadaş olmuşum tayyar emmiyle ne ara karşılaştık hatırlamıyorum ama

Son düzenleme:
hemen burdan da kaç o zamn

şaka şaka bende aynı durumdan muzdarabim
ama arada tek tük çıkıyor insancık

kızlar bizim kilerde hiç insan yok senin kinin rütbesini bilmiyom yanlış anlama ama 7 yıldır içlerindeyim uzman milletinden de karılarındanda Allah beni uzak tutsun diyom eşimi sevmesem ona bile yaklaşmam koşa koşa kaçarım

yok canım benim eşim asker değil polis kaçma benden relaxxx
ama seninle yakınızı faceden bakmıştım hatta çokkk yakınız diebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…