atanma durumu of of kötü ya. bi ordan bi buraya savrulduk biz de kaç zaman. gönlünüze göre olsun, içinize sinsin bundan sonrakiler inşallah.
valla ben de çekilişlerden hiç siftah yapamadım. anca yarışmalardan bir kaç tane aldım. bloglara katılabilirsin bak, katılım 1000lere ulaşmıyor :)
nurcancım çokk şekersin yaaa:))
arkadaş hangi memur sınıfından diye sormuş herhalde canım benim
sen öğretmensin dimi canım
ulaştırma canım
yok valla insanın morali bozuluyo o kadar katılıyoz tık yok bende boşa kürek çekiyorum
hangi bloglar yaw adres verin bakem
evet canım öğretmenim. :)
bütün tayincilerde buraya toplanmış herhalde
bizde bu yaz şarka gidecektik çıkmadı lojmana taşındık bizde seneye ya nasip
bütün tayincilerde buraya toplanmış herhalde
bizde bu yaz şarka gidecektik çıkmadı lojmana taşındık bizde seneye ya nasip
kızlar bu durunun linkini yazar mısınız rica etsem...
senindemi asker kız ben varya asker karılarından kaçmak için takıldım bu siteye sürekli başımın etini yiyolar :))))))))) birtanesiyle yan yana oturuyom bide :))))))))
senindemi asker kız ben varya asker karılarından kaçmak için takıldım bu siteye sürekli başımın etini yiyolar :))))))))) birtanesiyle yan yana oturuyom bide :))))))))
istbl canım
hemen burdan da kaç o zamn
şaka şaka bende aynı durumdan muzdarabim
ama arada tek tük çıkıyor insancık
önemli değil canım faydam olduysa ne mutlu :))))))) sağol aynı zamandatşk ederim.. kolay gelsin...
kızlar ben osman tayyarla arkadaş olmuşum tayyar emmiyle ne ara karşılaştık hatırlamıyorum ama
kııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzz benim komşulardan biri çıkma bak :)))))))))) bozuşuruz hangi birlikte eşin söle hemen kaçacam burdan şimdi bi nette rahatım bak bizim birlikten çıkma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?