Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aaa yelkenli kız bende Samsunluyum :))

ben ne anlatıyım ocakta evleneli 4.yıl olacak 4 nufusla bitiriyoruz 4. yılı darısı başınıza maşallah bana
harbi maaşallah biz 7 yılda 1 sağlam çıkara bildik :)))))))) bunada şükür :)))))) dahada olmuyo :)))
bende real için uğraşıyorum 100 kişi diye umutlandım ama çok zor hep gittiğim yer bebeğe az bişey kazanaydım iyiydi

o neki ben katılıyom bişilere ama hiç bilmiyom ne

kızlarrr blog cekılıslerı ıcın burda paylasamıyoruz ya benım 5 sene evvel actıgım ama ancak kullandıgım blokta blog cekılıslerını duyuruyorum bakabılırsınız hata uye olun gelın :) bırısı olmus

yelkenlikiz blogspot com ===>aralarına nokta koyverın

ben ne anlatıyım ocakta evleneli 4.yıl olacak 4 nufusla bitiriyoruz 4. yılı darısı başınıza maşallah bana

canım maşallahh bende beceremıyom sorunluyumm az:) 3 senemız bıtmek uzere benımde:)

aaa yelkenli kız bende Samsunluyum :))

hemşoomm hoppp naberr:)

ayyyy işte bende bekarım 20 yaşındayım
sevgilim var tanışmamızın 4,5 senesini doldurduk dün.İyi hoş geçinip gidiyoruz nolsun :119:

maşallahh tütütüt :) geçinin bakalım uzatmalı ılıskılerın evlılıklerı genelde sıkıntılı olur ama demedı demeee haaa:) abla tavsıyesı anam ablalık yapıyor anam 30da dayandık :)

2 çocuk 4 değil yanlış anlaşılma olmasın :) allah isteyen herkese nasip etsin real bebek paketi veriyo 100 kişiye

anladım kızz 4 yılda 4 zor doğurursun 2+2 :))) amın canım amın

yelkenliabla
ilk çıktığım çok aşırıda seviyorum, bende onun ilk çıktığı sayılırım yani öyle.
ee ikimizde yaşıtız okul falan derken şimdide para biriktirmesi askerliği yapması lazım o yüzden zamana ihtiyac var

Yılbaşı hediyesini www.evim.net adresinden alanlar kazançlı çıkıyor.
Kampanya kapsamında yıl sonuna kadar Evim.net'ten yapacağınız 50TL ve üzeri alışverişlerinize çekilişsiz kurasız 50TL'lik hediye çeki sizin oluyor.
Siz de www.Evim.net'e üye olun, ayrıcalıklardan yararlanın.

Bugün size SenceBence - Kalabalklarn Gc Adna! 'dan bahsetmek istiyoruz.
"Kalabalıkların gücü adına" sloganıyla yayın hayatına başlayan SenceBence'de tüketim alışkanlıklarınızla ilgili soruları cevaplayarak ve size verilen görevleri yerine getirerek puanlar kazanabilir daha sonra kazandığınız puanlar ile Teknosa, D&R, Hepsiburada, Boyner, Mudo, Turkcell gibi birçok markanın hediye çeklerine ücretsiz sahip olabilirsiniz.
SenceBence - Kalabalklarn Gc Adna!

canım benım ben sana olmaz demıyorum kı genel goruss bu :) basımıza gelenlerden gorduklerımızden bıldıklerımız ama yokmudur ıstısna mutlakaaaa vardır onlardan olursun sen suphesız sansını sevdıgım:) abla dimiş:) o zaman yelkenabla olurum yok anam abla falan aaaa uzun surec :) Allah sabır versın ben 6 ayda nıkah yaptım uzatmayı sevmeyız

o verdiği 50 tl lik çeki kaç seferde kullandırıyo bütün olarak değil yani öyle okumuştum yanlış hatırlamıyosam

şakasına takılıyorum ya yelkenliablada güzel oldu ama hehee
Aynen herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbbim aama çok seviyoruz birbirimizi hayırsızsada hayırlısına çevirsin aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…