kız oglum doğdu öldumu dedın uzuldum canım neyse kızın olmus hemen pesıne. kotu bır komsuyumdur yanı suratsızlardan:) sevmem abuk sabuk ınsanlarla hasır nesır olmak zorunda olmaktan komsuluk deyıce cat kapı luzumsuz ınsanların gelmesı gelıyr aklıma son yıllarrda ondan sevemedım uzak durdum kımsenınde yanasası yok burda soguk nevala ankaranın soguk ınsanlarıtokat mı sevmem tokat yozgat amasya corum adamını ne bılım samsunluyum ama ıtıcı gelıyorlar ıyılerıyle karsılasamadım heralde
harbi maaşallah biz 7 yılda 1 sağlam çıkara bildik :)))))))) bunada şükür :)))))) dahada olmuyo :)))ben ne anlatıyım ocakta evleneli 4.yıl olacak 4 nufusla bitiriyoruz 4. yılı darısı başınıza maşallah bana
bende real için uğraşıyorum 100 kişi diye umutlandım ama çok zorhep gittiğim yer bebeğe az bişey kazanaydım iyiydi
ben ne anlatıyım ocakta evleneli 4.yıl olacak 4 nufusla bitiriyoruz 4. yılı darısı başınıza maşallah bana
aaa yelkenli kız bende Samsunluyum :))
ayyyy işte bende bekarım 20 yaşındayım
sevgilim var tanışmamızın 4,5 senesini doldurduk dün.İyi hoş geçinip gidiyoruz nolsun:119:
2 çocuk 4 değil yanlış anlaşılma olmasın :) allah isteyen herkese nasip etsin real bebek paketi veriyo 100 kişiye
eheheh ne olsun sen hala uyumadınmı uykucu:))
iyi muhabbetler kızlar:))
StyleButik
begen paylaşlı
yelkenliabla
ilk çıktığım çok aşırıda seviyorum, bende onun ilk çıktığı sayılırım yani öyle.
ee ikimizde yaşıtız okul falan derken şimdide para biriktirmesi askerliği yapması lazım o yüzden zamana ihtiyac var
Yılbaşı hediyesini www.evim.net adresinden alanlar kazançlı çıkıyor.
Kampanya kapsamında yıl sonuna kadar Evim.net'ten yapacağınız 50TL ve üzeri alışverişlerinize çekilişsiz kurasız 50TL'lik hediye çeki sizin oluyor.
Siz de www.Evim.net'e üye olun, ayrıcalıklardan yararlanın.
canım benım ben sana olmaz demıyorum kı genel goruss bu :) basımıza gelenlerden gorduklerımızden bıldıklerımız ama yokmudur ıstısna mutlakaaaa vardır onlardan olursun sen suphesız sansını sevdıgım:) abla dimiş:) o zaman yelkenabla olurumyok anam abla falan aaaa uzun surec :) Allah sabır versın ben 6 ayda nıkah yaptım uzatmayı sevmeyız
o verdiği 50 tl lik çeki kaç seferde kullandırıyo bütün olarak değil yani öyle okumuştum yanlış hatırlamıyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?