Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

:) kısmet canım ya, ben de öğretmen olmayı hiç düşünmüyordum ama oldu :))) bir lisede görev yapıyorum

önemli değil canım faydam olduysa ne mutlu :))))))) sağol aynı zamanda

kız bi ara ekledi nbeni yazmıştın geçen hafta sen değilmiydı kim o tayyar

yok canım ben daa yeni gördüm arkadaş olmuşuz belki şansı banada bulaşır arada taktik alıcam ondan artık başka türlü kazanamıyorum

yok canım benim eşim asker değil polis kaçma benden relaxxx
ama seninle yakınızı faceden bakmıştım hatta çokkk yakınız diebilirim

ay bak eşi polis olan bir öğretmen arkadaşım vardı burda hastanede tanışmıştık kulakları çınlasın evlerinede gittim onlarda geldiler ize dünya iyisi insanlardı eşide kendiside valla ama çok kısa süre arkadaş kalabildik 1 sene sonra trabzona tayin oldular çok tatlılardı

oturmaya gel gülüm adreste yazıyomu :)))))))) ben hiç anlamıyorum okadar bakamam anca giriyom bişiler paylaşıyom face açılmasa öle bakarım ekrana karıştıraamam eşimi beklerim :))))))

allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın inşlhh

hahaha :)gelim gülümm ayıpsın bende evlenmeden önce senin oturduğun mevkide çalışıyodum
bi minibüs 15 dk kadar uzaktasın bana

allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın inşlhh

hahaha :)gelim gülümm ayıpsın bende evlenmeden önce senin oturduğun mevkide çalışıyodum
bi minibüs 15 dk kadar uzaktasın bana
amiiiiiin
ooooooooooo hemen gel hadi :)))))))))))))okadar yakın heeeeeeee aslında ben başka yerde oturuyodum evlenince geldim buraya mevkiyi sevmiyorum ama binamdaki insanlar çok iyi ve güvenilir insanlar Allah her işlerni rast getirsin çoğu ailemi aratmıyor ondan birazda taşınmıyom :))))))

Son düzenleme:
şu yoğunluğum bi geçsin, alışverişe falan çıkmam lazım :) hazırlanınca mutlaka haber veririm.

:O işler güçlerrrr:) hadi hayırlısı canım ben işssizim kız atama bekliyorum kpss den

canım bende ev arıyorum yakınlarda tasınma planımız var zor valla ısınmayana evde

:O işler güçlerrrr:) hadi hayırlısı canım ben işssizim kız atama bekliyorum kpss den

canım bende ev arıyorum yakınlarda tasınma planımız var zor valla ısınmayana evde
önceden kışı severdim ısınmasada sorun yapmazdım oğluma hamile kalınca dedim doğsun yazı geçirir kışa taşınırız oğlum doğdu sonra öldü bizde zaten o sıkıntıda taşınmadık ben2 sene felan çıkmadım biyere zaten kızım oluncada tayin dedikoduları çıktı bide eşimin nöbetlerinde burdaki komşularım hep takipte oluyo bizi hatta birkere kız uyannmasın diye fener yaktım kuranokuyodum komşu görmüş feneri gece kapıya dayandı komşularım tokatlılar birbirlerine çok bağlılar bizide çok koruyolar eğer bu civarda düşünürsen aklımda bulunsun

kız oglum doğdu öldumu dedın uzuldum canım neyse kızın olmus hemen pesıne. kotu bır komsuyumdur yanı suratsızlardan:) sevmem abuk sabuk ınsanlarla hasır nesır olmak zorunda olmaktan komsuluk deyıce cat kapı luzumsuz ınsanların gelmesı gelıyr aklıma son yıllarrda ondan sevemedım uzak durdum kımsenınde yanasası yok burda soguk nevala ankaranın soguk ınsanları tokat mı sevmem tokat yozgat amasya corum adamını ne bılım samsunluyum ama ıtıcı gelıyorlar ıyılerıyle karsılasamadım heralde

sağol canım evet kaybettim amdediğin gibi kolay olmasada uzun çabalardan sonra kızım oldu kızımda tüp bebek :)))))))) işim biraz zor :)))))))
ha ha ha :)))))))) bizim kadınlarda tam gıcık anlattığın tiplerden :))))) eşimin iş arkadaşlarının karıları aynı öle pat diye geliyolar sonra bide dedikodu yapıyolar aralarına girince sende biyerden sonra benziyon onlara o yüzden mesafe koymaya çalışıyom ah ah bi döksem içimi :)))))))

en ıyısını yapıyırun canım bende daha bır tene yok kıı:) komsu degıl arkadas severım ben beee:) az duru oynucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…