ne güzel bende hep öğretmen olmak istedim ama annem muhasebeci olmaya zorladı(((((( gerçi hayırlısı ölymiş üniversteye gidemedim bazı sebepler yüzünden mecbur çalışmak zorunda kaldım ama çok hevesliydim :))))))))kaçıncı sınıf
önemli değil canım faydam olduysa ne mutlu :))))))) sağol aynı zamanda
kız bi ara ekledi nbeni yazmıştın geçen hafta sen değilmiydı kim o tayyar
yok canım benim eşim asker değil polis kaçma benden relaxxx
ama seninle yakınızı faceden bakmıştım hatta çokkk yakınız diebilirim
:) kısmet canım ya, ben de öğretmen olmayı hiç düşünmüyordum ama oldu :))) bir lisede görev yapıyorum
yok canım ben daa yeni gördüm arkadaş olmuşuz belki şansı banada bulaşır arada taktik alıcam ondan artık başka türlü kazanamıyorum
ay bak eşi polis olan bir öğretmen arkadaşım vardı burda hastanede tanışmıştık kulakları çınlasın evlerinede gittim onlarda geldiler ize dünya iyisi insanlardı eşide kendiside valla ama çok kısa süre arkadaş kalabildik 1 sene sonra trabzona tayin oldular çok tatlılardı
oturmaya gel gülüm adreste yazıyomu :)))))))) ben hiç anlamıyorum okadar bakamam anca giriyom bişiler paylaşıyom face açılmasa öle bakarım ekrana karıştıraamam eşimi beklerim :))))))
amiiiiiinallah hepimizi iyilerle karşılaştırsın inşlhh
hahaha :)gelim gülümm ayıpsınbende evlenmeden önce senin oturduğun mevkide çalışıyodum
bi minibüs 15 dk kadar uzaktasın bana
allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın inşlhh
hahaha :)gelim gülümm ayıpsınbende evlenmeden önce senin oturduğun mevkide çalışıyodum
bi minibüs 15 dk kadar uzaktasın bana
şu yoğunluğum bi geçsin, alışverişe falan çıkmam lazım :) hazırlanınca mutlaka haber veririm.
neden canım adamlar gelip evine kuruyo herbişeyi oooh negüzel valla benim kocam kazansa taklalar atar paara veriyoz okadar :))))) sen bedava buldun kız değerini bil
ay ben kışlardan ve ağustos ayından nefretettiğim kadar hiç bişiden nefret etmiyom evim dükkan üstü ne yapsam ısıtamıyorum tayin çıkardiyede taşınamıyoz kızımın elleri hep soğuk nefret ediyorum 2 yıldır kıştan
önceden kışı severdim ısınmasada sorun yapmazdım oğluma hamile kalınca dedim doğsun yazı geçirir kışa taşınırız oğlum doğdu sonra öldü bizde zaten o sıkıntıda taşınmadık ben2 sene felan çıkmadım biyere zaten kızım oluncada tayin dedikoduları çıktı bide eşimin nöbetlerinde burdaki komşularım hep takipte oluyo bizi hatta birkere kız uyannmasın diye fener yaktım kuranokuyodum komşu görmüş feneri gece kapıya dayandı komşularım:O işler güçlerrrr:) hadi hayırlısı canım ben işssizim kız atama bekliyorum kpss den
canım bende ev arıyorum yakınlarda tasınma planımız var zor valla ısınmayana evde
önceden kışı severdim ısınmasada sorun yapmazdım oğluma hamile kalınca dedim doğsun yazı geçirir kışa taşınırız oğlum doğdu sonra öldü bizde zaten o sıkıntıda taşınmadık ben2 sene felan çıkmadım biyere zaten kızım oluncada tayin dedikoduları çıktı bide eşimin nöbetlerinde burdaki komşularım hep takipte oluyo bizi hatta birkere kız uyannmasın diye fener yaktım kuranokuyodum komşu görmüş feneri gece kapıya dayandı komşularımtokatlılar birbirlerine çok bağlılar bizide çok koruyolar eğer bu civarda düşünürsen aklımda bulunsun
sağol canım evet kaybettim amdediğin gibi kolay olmasada uzun çabalardan sonra kızım oldu kızımda tüp bebek :)))))))) işim biraz zor :)))))))kız oglum doğdu öldumu dedın uzuldum canım neyse kızın olmus hemen pesıne. kotu bır komsuyumdur yanı suratsızlardan:) sevmem abuk sabuk ınsanlarla hasır nesır olmak zorunda olmaktan komsuluk deyıce cat kapı luzumsuz ınsanların gelmesı gelıyr aklıma son yıllarrda ondan sevemedım uzak durdum kımsenınde yanasası yok burda soguk nevala ankaranın soguk ınsanlarıtokat mı sevmem tokat yozgat amasya corum adamını ne bılım samsunluyum ama ıtıcı gelıyorlar ıyılerıyle karsılasamadım heralde
aman gece gece iki lafın belini kırın ne olmuş :)
sağol canım evet kaybettim amdediğin gibi kolay olmasada uzun çabalardan sonra kızım oldu kızımda tüp bebek :)))))))) işim biraz zor :)))))))
ha ha ha :)))))))) bizim kadınlarda tam gıcık anlattığın tiplerden :))))) eşimin iş arkadaşlarının karıları aynı öle pat diye geliyolar sonra bide dedikodu yapıyolar aralarına girince sende biyerden sonra benziyon onlara o yüzden mesafe koymaya çalışıyom ah ah bi döksem içimi :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?