Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kendin kullanabilirsin tabi ya, ben sürekli alışveriş yaparım son 1 senede özellikle gidip almışlığım yoktur yani.

kızlar bende aveaya başladım bu gün ama çok yoruldum ya saat 3 ten beri kalkmadım başından bi koştur koştur çocuğun karnını doyurdum şu an birinci sıradayım ama devam etsem mi bilemedim:26:

ya kızlar ben bu süperonline yapamıyorum.becereksizim galiba.cok hızlı oynamıyorum.hakkımda yok ne bıcım sey bu boyle bende cek istiyorummm

ya kızlar ben bu süperonline yapamıyorum.becereksizim galiba.cok hızlı oynamıyorum.hakkımda yok ne bıcım sey bu boyle bende cek istiyorummm

kazanıp da hediyenin fos çıkması var. o daha kötü :) ben sürekli topluyorum ama 3 can çıkıyor. arkadaşlara sınırsız istek gönderebiliyoruz allahtan. hızlı oynamak lazım biraz da

Aa ölemi dur bakıyım bulabilirsem yazıyım ben saol cnm bilgi verdiğin için.bence bi formülü yok şans işi dün geceden beri oynuyorum sadece üyelik kazanmıştım.az önce uçak bileti ve 50 puan kazandım.şansa yani sürekli can verip duruyor

Erikli oy vermek için onaylı resim istiyor , o olmadı şimdilik ama eti için oy verdim tatlım :)

sağol canım önemlı degıl sevmıyorum oylamalı etıketlemelı seylerı artık yapmıcam zaten yaptıktan sonra anladıklarım bunlar onemsız senın canın sagolsun beebbbeemm

tiwtterda aksesuar aşkında hediye kazandımmm

tebrıkler kız buranın sanslılarındansın

bugün penti bana hediyeyi yollamış mavi bir külotlu çorap...
iki tane kazanmıştım ama bir tane geldii :)Eki Görüntüle 584431 Eki Görüntüle 584431

aaaaaaaaaaa ama olmadı bu tek corap ısı hanı verıyorlardıı ben aynı hesaptan 5 kez kazandım 3 u kendı adıma 2 tanesını baska arkadaslarımın bılgılerını verdım umarım onlarada bırer corap yollarlar. ben gıymem corapta bır kenarda durur sonra bırıne hedıye ederım :) son paketımde pentı ten kulotlu corap vardı hee yenı bı yerde bırıkır ama mavvvvviiii fena

canım ya o kadar belli ki zaten yalan olduğu o kadar hediye nasıl dağıtılır koskoca firmalar bile dağıtmıyo

ben dağıttım ya koskocaman fırmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…