Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım banada geldı 3 arkadas davetını kabıul etmısse gelecektı maıl gelmıs gelecektır yanı

https://www.facebook.com/kingevaletleri

kıng yapcakmıs begen paylas kızlar hadı bakalım yarın baslayacakmıs kanımca

yelkenlikız çekilişle gönderdiğin hediyeler ne kadar güzelmiş öyle, açıkçası ben daha az bekliyodum maşallah gönlün ne kadar zenginmiş..Allah yerini doldursun bacım

yelkenlikız çekilişle gönderdiğin hediyeler ne kadar güzelmiş öyle, açıkçası ben daha az bekliyodum maşallah gönlün ne kadar zenginmiş..Allah yerini doldursun bacım

canım benım o sizin bakışlarınızın zenginliği:) kız ufak tefek seyler çok sayılmaz elımden geldıgınce inşallah yıne elımde olur yıne yaparım sevındırmek guzel sey doluyor bacım yerı cabuk doluyor Rabbıme cok sukur kargoyu yolladıgım gun eve geldım bı baktım setrms den kap kazanmısım trenckot gıbı bısıy :) yanı normalde sanssız bırıyımdır ama:) ne demişler veren elalan elden üstünmüş şükür olsun inşallah yine yaparıuz biraz hediye biriktireyim:)))

kızlar bana avondan şöyle bir mail gelmiş:

Değerli Müşterimiz,

İnternet sitemize başvuruda bulunarak kazandığınız Anew Clinical [A-F33] deneme ürünü hediyeniz
02 - 05 Ocak 2013 tarihleri arasında adresinize teslim edilecektir.

başka gelen var mı kontrol eder misiniz?

banada gelmiş canımm

hanmlar bu aldıgımız markafoni cekleri birleşiyomu acaba
bilginiz varmıııı:44::44::44:

Arkadaşlar King Ev aletlerinin kralsın cuma yarışmasının sonucu açıklanmış. Bir de king'in ilan edişi ayrı bir komedi "seçilen tarif" ibaresini anlayamadım. Bir de sorunun cevabı yanlış. 5 metre 627 cm=11,27 cm eder cevap 5 metre 27 cm veya 5,27 olmalıydı.

Hatunlar grupanyadan yıldızname almıştım ama bayağı bir süre geçmesine rağmen gelmedi. Benim durumumda olan var mı ?

hanmlar bu aldıgımız markafoni cekleri birleşiyomu acaba
bilginiz varmıııı:44::44::44:

markafoni de alisveris sonrasi kazndiginiz cekler, ve davetlerden gelen cekler birlesir. Bunlara kola, avea, cips kodlari ekleyebilirsiniz. diger kodlar birlesmez.

nurcan canım özelden yazacaktım bakamadım.uçak biletini veriyim cnm çek falan vermene gerek yok.bi ardaşda takas istiyordu uçak bileti kazanmış çekini ona ver ondan da al bileti git gör kardeşini

Son düzenleme:
nurcan canım özelden yazacaktım bakamadım.uçak biletini veriyim cnm çek falan vermene gerek yok.bi ardaşda takas istiyordu uçak bileti kazanmış çekini ona ver ondan da al bileti git gör kardeşini

vayyyyy bee
ne guzel bi niyet Allah daha cok versın sana
arkadas gorsun ailesini ne guzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…