a adet canım ben katıldım zaten sitesinde yazıyo biri süzme diğeride bişey yoğurttu ama adını unuttum sayı sı 2 amaİşte sorumuz: Tefal Yoğutçum ile kaç farklı tip yoğurt hazırlanabilir?
Doğru cevabı isim soyisim ve telefonunuzla birlikte info@tefaltv.com adresine gönderen 50. kişi Tefal Yoğurtçum Kompakt kazanıyor....
Benim var canım d smart.
Kızlar vakıf emeklilikten kitap kazandım. ne kitabı gönderiyorlar?
Birde ben bu superonlinedan gece oynayınca kazandım. 2 gibi. deneyin isterseniz.
Bu arada ben çeklerimle markafoniden alışverişim yaptım ivedilikle :) tırstım çeklerimi elimden alırlar diye.. Daha teslim alana kadar inanamayacağım...
geri almazlar herhalde ya. ben şuan alışveriş yapabilecek durumda değilim yeteri kadar alışveriş yaptım bu ay markafoniden. birdahaki ay kullanmayı düşünüyodum çekleri ama dediğiniz gibi ya bi sorun çıkarsaa :44::44:
inşallah bişey olmaz. o zaman nefret ederim turkcell ve superonline dan
aynen öyle zaten şu fizyler yüzünden sinir oldum aynı hesaba 3 tane fizy çıkar mı yaaa .
gerçi akşamdan beri oda çıkmıyor hak veriyor devamlı.
bir ara bakıma aldılaryaa ne var ne yok geri cektiler sanırımm
şu süperonline oyununda en beceriksiz benim herhalde bir insan 3 kutuyu ir araya getiremez mi evet getiremiyorum
niveada 5ini getiremedim açtım ağzımı
tebrik ederim kendimi
ben geçen kampanyadan kazanmıştım gerçekten 50 tane dondurma gönderiyorlar. saymadım ama çok fazlaydı. çeşit yapıp yollamışlar. Panda nın firma yetkilisi getiriyor. Köpük kutu içinde buz var o buza sakın dokunma elin yanar! afiyet olsun. dolaba koy yazın yersiniz. ( ben aşure yerine dondurma dağıttım :))Kızlar meraba ben panda dondurma kazanmışım ama 50 adetmi gelecek eve adres verdikmi hatırlamıyorumçBirde Air wick kazanmıştım geçen hafta geldi.
ben geçen kampanyadan kazanmıştım gerçekten 50 tane dondurma gönderiyorlar. saymadım ama çok fazlaydı. çeşit yapıp yollamışlar. Panda nın firma yetkilisi getiriyor. Köpük kutu içinde buz var o buza sakın dokunma elin yanar! afiyet olsun. dolaba koy yazın yersiniz. ( ben aşure yerine dondurma dağıttım :))
ben geçen kampanyadan kazanmıştım gerçekten 50 tane dondurma gönderiyorlar. saymadım ama çok fazlaydı. çeşit yapıp yollamışlar. Panda nın firma yetkilisi getiriyor. Köpük kutu içinde buz var o buza sakın dokunma elin yanar! afiyet olsun. dolaba koy yazın yersiniz. ( ben aşure yerine dondurma dağıttım :))
masa üstü bilgisayar mı kullanıyorsun laptop mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?