Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

superonline da hediyeler mi bittiki :44: devamlı hak veriyo 200 küsür hak oldu ama hiç bişey çıkmadı. fizy bile. :44::44::44:

a adet canım ben katıldım zaten sitesinde yazıyo biri süzme diğeride bişey yoğurttu ama adını unuttum sayı sı 2 ama
Benim var canım d smart.

hıııııım ondan ben diji kullanıyom d yok

kızlar superonlineda can konusunda sıkıntı çekenler. 3 tane bonus toplayınca yine 3 can kazandın diyor ama daha fazla veriyor. 240 can vardı. 3 bonus toplayınca 262 oldu birden. aklınızda bulunsun bonus toplayın.

ama hala hiç birey çıkmıyor. gözlerim mahvoldu ve parmaklarım ağrıyorr

Kızlar vakıf emeklilikten kitap kazandım. ne kitabı gönderiyorlar?

Birde ben bu superonlinedan gece oynayınca kazandım. 2 gibi. deneyin isterseniz.
Bu arada ben çeklerimle markafoniden alışverişim yaptım ivedilikle :) tırstım çeklerimi elimden alırlar diye.. Daha teslim alana kadar inanamayacağım...

geri almazlar herhalde ya. ben şuan alışveriş yapabilecek durumda değilim yeteri kadar alışveriş yaptım bu ay markafoniden. birdahaki ay kullanmayı düşünüyodum çekleri ama dediğiniz gibi ya bi sorun çıkarsaa :44::44:

inşallah bişey olmaz. o zaman nefret ederim turkcell ve superonline dan

şu süperonline oyununda en beceriksiz benim herhalde bir insan 3 kutuyu ir araya getiremez mi evet getiremiyorum
niveada 5ini getiremedim açtım ağzımı
tebrik ederim kendimi

Kızlar meraba ben panda dondurma kazanmışım ama 50 adetmi gelecek eve adres verdikmi hatırlamıyorumçBirde Air wick kazanmıştım geçen hafta geldi.
ben geçen kampanyadan kazanmıştım gerçekten 50 tane dondurma gönderiyorlar. saymadım ama çok fazlaydı. çeşit yapıp yollamışlar. Panda nın firma yetkilisi getiriyor. Köpük kutu içinde buz var o buza sakın dokunma elin yanar! afiyet olsun. dolaba koy yazın yersiniz. ( ben aşure yerine dondurma dağıttım :))

Canım Panda'nın Linkini Verebilir misinn ??

bana vermedin küstüm ay bayılırım dondurmaya (((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…