hani şu restorant gibi biyerler varya orda takıldım canım ya
canım orda ilk kutuya tıkla sana bi manzara gibi bi yer gösteriyo tamammı üzerinde rakamlı işaretler var onların etrafına rasgele tıkla o kendiliğinden verecek özellikle enalttaki iki rakam işaretinin sağına doğru tıkla sol tarafa değil
nurcannnnnnnnnn seni ekledim kabul et
yol tarifeleri al deyip duruyo bana anlamadım(
ben geçen kampanyadan kazanmıştım gerçekten 50 tane dondurma gönderiyorlar. saymadım ama çok fazlaydı. çeşit yapıp yollamışlar. Panda nın firma yetkilisi getiriyor. Köpük kutu içinde buz var o buza sakın dokunma elin yanar! afiyet olsun. dolaba koy yazın yersiniz. ( ben aşure yerine dondurma dağıttım :))
yok ben bu nokiada sondan bir önceki rakamı bulup beceremedim(
6.görevi bende yapamadmmmm bir arkadaşımızın beğenisi ama bulamadm
6.görevi bende yapamadmmmm bir arkadaşımızın beğenisi ama bulamadm
esmerist cnm arkadaşlara tıkladıktan sonra sağ tarafa gel oraları tıkla çıkıyor karşına anlatabildimmi acaba
250 can oldu 150 de oynamıssam ve ona rağmen çıkmıyorsa var bunda bir şeyGüncellemeden sonra can dısında bir şey cıkmaz oldu superonline de
iyi sana can çıkmış ben burdan bi arkadaşa oynuyom kutular füze gibi geçiyor ben 0 haklarla kimlere çek kaptım o hoooooooo ama tık yok kızın haklarınıda bitirdim sonra bidaha kazandım şimdi gene bitiriyom kafayı yicem bu süper onlıuneda kesin hediye kalmadı milleti oyalıyo penti gibi
o kadar çok oynadım ki artık ıskalamıyorum sanırımya zaten ne nivea ne penti ne o ne o bi şansa panda cıktı. minik kelebeğim izin vermiyor eskisi gibi aktif olmama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?