laptop alyacım
bana vermedin küstüm ay bayılırım dondurmaya(((((((
teşekkür ederim canım gönlüne sağlıkCanım yakın olaydın verirdim kesin.. ben emziriyorum diye yemiyorum ama bende çok severim. sütüm üşürmüş ya :)
nebileyim canım oğlum için inanmadığım çok şeyi yapıyorum :) evlat işteteşekkür ederim canım gönlüne sağlık
kız yok öle bişi ben kar kış her gün yerim seni kandırmışlar ama hamileyken yemeyin bebek anne karnında hastalana biliyor ilk çocuğumu kaybettiğim için hertürlü doktor bilgisini almış bulıunuyorum hatta hamişken yemediğim için kafayı yedim doğum yaptım odaya geldim doktoruma dedim dondurmaaaaaa oda eşime git al hemen ama günde 1 tane ilk başta dedi daha yeni ameliyattan çıktın dedi :))))))))))
kız bide anlatıyolar benim burda satılmıyo kııııııııııııı kışın kaldırıyolar büyük marketlere gittimmi zulalıyom kışın real meal nerde bulursam ama şimdi oralarada gidemem anam çok uzaklaryok hep fizy kazandım şimdi o bile yok tek çek kazansam şaşırıp kalıcam hehalde bende emriyorum ama dondurmayı hüpletiyorumaz evvel yedim hatta yemeyenlere itinayla adres verebilirim oğluşum da iyi şükür dondurmaya devam :)
nebileyim canım oğlum için inanmadığım çok şeyi yapıyorum :) evlat işte
öyle tabiki evlatlar değerli ben bu sıpa kıza hamile kalabilmek için ne tedaviler ne iğneler yedim ki hamişkende 4 ayrı hastaneye gittim kontrole ama öğreniyoz işte sora okuya ne zarar verir onlara diye sigara alkol senin sütünden çocuğa etki eder diğer yediğin içtiğin hiçbirşey artık yavruna zarar veremez hamişken çok önemli yediklerin ama artık önemli değil sadece 10 aydan küçükse gazlı şeler tüketme gaz sorunu varsa oda yoksa bişicik olmaz merak etme artık onun kendi bağışıklık sistemi var senle bağı kalmadı canım :)))))))
Canım yakın olaydın verirdim kesin.. ben emziriyorum diye yemiyorum ama bende çok severim. sütüm üşürmüş ya :)
anaaam büyüdü mü şimdi benim tosbaaam..
tüm emzikli kadınlar burada sanırım 16/1 de yaşına girecek 2. oğlum emiyo superonline vazgeçtim olmuyo kısmet değil herhalde gözlerimn kenarları batıyo giibi acımaya başladı
offf yaa bu nokia ya sinir oldum 2 rakam kaldı bulamıyorum bir türlü(
hangilerini yapamadın canım söle cevabını sölim
hani şu restorant gibi biyerler varya orda takıldım canım ya
canım orda ilk kutuya tıkla sana bi manzara gibi bi yer gösteriyo tamammı üzerinde rakamlı işaretler var onların etrafına rasgele tıkla o kendiliğinden verecek özellikle enalttaki iki rakam işaretinin sağına doğru tıkla sol tarafa değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?